Unlock! Egzotikus kalandok

9.990 Ft

Játékidő: 1 – 1.5 óra
Játékosok: 1 – 6
Ajánlott életkor: 10+

Leírás

Három szabadulószobás kaland – A mumusok éjszakája, Seherezádé utolsó meséje, A Challenger-expedíció. Az Unlock! Egzotikus kalandok különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték, amelyben három önálló kaland található. A játékosoknak együtt kell megoldaniuk a különböző feladatokat, hogy tovább haladhassanak a történetben. Segítségükre van egy ingyenes telefonos alkalmazás, amelybe kódokat üthetnek be, tippeket ad, illetve méri a rendelkezésre álló időt.
Az Unlock! Egzotikus kalandok egy nagyszerű társasjáték, 1 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő 1 – 1.5 óra. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a történetmesélés és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.
Az Unlock! Exotic Adventures a következő kalandokat tartalmazza:
The Night of the Boogeymen: A mumus beférkőzött William álmaiba. Egyesítsétek erőiteket, hogy a kisfiú ismét nyugalomra lelhessen.
Scheherazade’s Last Tale: A végső mese, mely az Ezeregyéjszaka világába kalauzol. A szultán halálra ítélte Scheherazade-t. Pattanjatok fel a varázsszőnyegre és mentsétek meg az életét!
Expedition: Challenger: Fedezzétek fel a dinoszauruszok lakta völgyet, és mentsétek meg Challenger professzor utolsó expedíciójának tagjait!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unlock! Egzotikus kalandok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük