GEWO HYPE EL PRO 42.5

17.400 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 7. OFF
Szivacs keménysége 6. Medium+ [41,5-44˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 115 – 125
Irányítás 95 – 104
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.1/1.9
Gyorsaság 115
Pörgetés 120
Irányítás 97

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

A Gewo Hype EL Pro széria tagjainak közös jellemzője a Gewo számára kifejlesztett különleges EL (Elastic) szivacs és a DGC40+ technológia.

A Gewo Hype EL Pro 42.5 az optimális szintézise az erőnek, a pörgetésnek és a gumilap felszíni tapadósságának (Dynamic Grip Concept). A Hype EL Pro 42.5 a széria középső borítása a szivacs keménységét tekintve, és ezért ezzel a borítással dinamikus, ütős (Power Tension boost) játékot lehet játszani, de minden pillanatában a mérkőzésnek kiváló érzékelést is képes biztosítani használójának.

A legújabb fejlesztésű DGC40+ felszínének köszönhetően a borítás alkalmas a lehető legszínesebb támadó játékstílus alkalmazására, kezdve a már említett „ütős” erejű játékon, a kemény adogatásokon, a támadó játékon át a mindenoldalú játékig.

A Hype EL Pro 42.5 borítás egyik oldalról hatalmas sebesség tartalékokkal rendelkezik, de ennek ellenére a legpasszívabb ütések során is, mint a blokkolás vagy tolás, az irányítás tökéletes vele.

A Gewo Hype EL Pro 42.5 tökéletes borítás azoknak, akik maximális pörgetést maximális erővel akarják végrehajtani.

A Gewo Hype EL Pro 42.5 borításról amennyiben további érdekességekre vagy kiváncsi, látogasd meg az Asztalitenisz Blogunkat.

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.9, 2.1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO HYPE EL PRO 42.5” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük