YASAKA RAKZA X SOFT

17.490 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 6. OFF-
Szivacs keménysége 5. Medium [39-41˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 105 – 114
Irányítás 95 – 104
PARAMÉTEREK az alábbi adatok a konkrét számok, a fenti adatok a termék szűrő adatai
Kapható vastagságok Max / 2.0
Szivacs keménység 40°
Gyorsaság 108
Pörgetés 113
Irányítás 95

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Yasaka Rakza X Soft a Rakza családon belül az egyik legrugalmasabb szivaccsal rendelkezik. A borítás a Yasaka Rakza X puhább verziója. Hybrid Energy rendszerű, ami kiegészül a Yasaka NSS technológiával.

A Yasaka Rakza X Soft további fontos jellemzője a kivételes tapadás és érzékenység, ami nagyon jó kontrollal párosul. A tapadós felszín gyors és falsos játékot tesz lehetővé, míg a puhább és érzékeny szivacs a pontos játékot segíti elő.

Hybrid Energy: a legkiválóbb asztalitenisz-borítások hi-tech termékek. A gumilap és a szivacs minősége és tulajdonsága alapvetően határozza meg a borítás teljesítményét, de a két rész együttműködése kombinációjuk összteljesítményét szintén erősen befolyásolja. A Rakza széria borításai esetében a Yasaka új formulát vezetett be a Hybrid Energy rendszer megalkotásával, amelyben a gumilap és a szivacs között tökéletes együttműködés, szinergia van.

Yasaka NSS rendszer
NSS – New Surface System: a Rakza X borítás az első NSS típusú borítása a Yasakának, s jellegzetessége a különleges, sokkal tapadósabb felszínű gumilap. A tapadóssága mellett a gumilap érzékenyebb is, erőteljesebben közvetíti a tenyéren található idegvégződésekbe az ütés alatt keletkező rezgések keltette impulzusokat, így a játék ezzel a borítással sokkal biztonságosabb mind a támadások, mind a blokkolások során.

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

2.0, max

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YASAKA RAKZA X SOFT” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük