GEWO PROTON NEO 450

13.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 7. OFF
Szivacs keménysége 7. Hard- [44,5-47˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 105 – 114
Irányítás 95 – 104
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.3/2.0
Gyorsaság 108
Pörgetés 105
Irányítás 96

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A Gewo Proton Neo széria a klasszikusnak számító Gewo Proton XP széria továbbfejlesztett változata. A Gewo mérnökeinek célja ezzel az új szériával nem a “ráncfelvarrás” volt, hanem a Proton XP szériánál már megkedvelt tulajdonságok kombinálása a modern támadó játék igényeinek megfelelő jellemzőkkel.

A Gewo Proton Neo 450 a legkeményebb (45°) és a leggyorsabb prémium borítása a szériának. A Premium Tension nagy teljesítményű szivacs a leghatékonyabb pörgetéseket teszi lehetővé, és a nagy erejű ütésekhez is képes extra energiát generálni. Ennek eredménye, hogy a megütött pingponglabda az asztal túloldalán magasabbra és hosszabban pattan fel, hátrább kényszerítve az ellenfelet az asztaltól.

A Gewo Proton Neo 450 asztalitenisz-borítást azoknak a támadó játékosoknak ajánljuk, akik agresszív támadásaikat blokkolásokkal, ellentámadásokkal, változatos pörgetésekkel színesítik. Ezzel a borítással minden lehetséges!

A borítás több innovatív megoldással is fel van vértezve:

a felszíne DGC40+ típusú: plasztik labdához optimalizált és a legjobb tapadást biztosítja, még abban az esetben is, amikor az ütés rosszul eltalált
LifeTec gumilap garantálja a hosszabb élettartamot és a megbízható játék jellemzőket

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

2.0, 2.3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO PROTON NEO 450” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.