Unlock 3 – Különös kalandok

9.990 Ft

Játékidő: 1 óra
Játékosok: 1 – 6
Ajánlott életkor: 10+
Komplexitás: Egyszerű

Leírás

Három szabadulószobás kaland – jussatok ki az őrült tudós rejtekhelyéről, egy vadnyugati vonatról és Óz birodalmából! Az Unlock! Szabadulós kalandok különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték, amelyben három önálló kaland található. A játékosoknak együtt kell megoldaniuk a különböző feladatokat, hogy tovább haladhassanak a történetben. Segítségükre van egy ingyenes telefonos alkalmazás, amelybe kódokat üthetnek be, tippeket ad, illetve méri a rendelkezésre álló időt.
Az Unlock – Különös kalandok egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a történetmesélés mechanizmusra.
Az Unlock! Különös kalandok a következő kalandokat tartalmazza:
Noside rejtekhelyén: Vastag füst telepedett a tájra. Csak nem Noside újabb piszkos trükkje? Állítsátok meg, amíg nem késő!
Tombstone Express: A vonat szállítmánya rendkívül értékes, és valami azt súgja nektek, hogy ez az utazás sem lesz zökkenőmentes.
Óz birodalma: Fedezzétek fel Óz csodálatos birodalmát! Keressétek fel a varázslót, és szálljatok szembe a gonosz nyugati boszorkánnyal!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unlock 3 – Különös kalandok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük