Akció!

Massive Darkness 2: A Pokol kapuja

44.990 Ft

Játékidő: 1 óra
Játékosok: 1 – 6
Ajánlott életkor: 14+
Komplexitás: Közepesen összetett

Leírás

10 esztendő telt el, mióta a Fényhozók legyőzték a Sötétséget és a felszíni világot biztonságossá tették…
Bár a Sötétség visszaszorult, de sosem pusztult el teljesen. Idővel visszanyerte az erejét, és újra elszánt támadást indított a világunk ellen. A Fényhozók új nemzedékének ismét fegyvert kell fognia és szembe kell szállnia vele. Ha ott a csillogás a szemedben, vedd magadhoz a felszerelésedet, acélozd meg a lelkedet, és készülj az elkeseredett küzdelemre a Masszív Sötétséggel!
Legyetek Ti a Fényhozók, vagyis a hősök azon kicsiny csoportja, akik felkészültek rá, hogy a Sötétség erőivel azok fény nélküli világában szálljanak szembe.
Ebben az izgalmas kooperatív játékban a játékosok különféle kasztba tartozó hősöket irányíthatnak, melyek mindegyike saját tartozékokkal és egyedi játékstílussal rendelkezik. Küzdjetek meg az ellenfeleitekkel, szerezzétek meg kincseiket, fejlesszétek hőseiteket, és használjátok ki az árnyék adta előnyöket.
Nincs szükség játékmesterre, a játék maga veti a hősöket a pokoli mélység szörnyei elé.
A Massive Darkness 2: A Pokol kapuja egy közepesen összetett társasjáték, 1 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kockadobás és a solitaire mechanizmusokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Massive Darkness 2: A Pokol kapuja” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük