Akció!

Lorenzo il Magnifico – Bővített kiadás

30.590 Ft

Megjelenés: 2022.02.11.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 2-5
Korosztály: 12 éves kortól
Játékidő: 1 -2 óra
Nyelv: Magyar

Leírás

Lorenzo de’ Medici a történelem egyik legbefolyásosabb személyisége volt. Nemcsak ravasz diplomata és politikus volt az olasz reneszánsz veszélyekkel teli korában, hanem szenvedélyes pártfogója volt a művészeknek és költőknek, akik az olaszok dicsőségét és hírnevét a csúcsra emelték. Ebben a játékban a játékosok megpróbálják elérni ugyanezt a hírnevet és tekintélyt, és ezzel Firenze leghatalmasabb és legmegbecsültebb polgárává válni.

A Lorenzo il Magnifico egy összetett stratégiai játék, ami nem függ a szerencsétől. A játékosok a város különböző területeire teszik le a családtagjaikat akciók végrehajtásához, de ezek a családtagok soha nem ugyanazok, mivel minden fordulóban megváltoztatják az értéküket. Új területeket hódítanak meg, csodálatos épületeket támogatnak, bátor vállalkozókat buzdítanak és fontos karakterekkel veszik körül magukat. Ha elég okosak és hatalmasak, akkor magukhoz vonzhatják a legnevesebb kortárs hírességeket, és felhasználhatják képességüket.

A bővített kiadás tartalmazza a Reneszánsz Házak és a Pazzi-összeesküvés kiegészítőket.

Tartalom: 1 játéktábla, 4 játékostábla, 4 játékosbónusz-lapka, 21 kiátkozás-lapka, 4 fedőlapka, 16 családtag, 16 matrica, 16 jelzőkorong , 12 kiátkozás-kocka,
3 dobókocka, 96 fejlesztéskártya, 20 vezetőkártya 63 fa erőforrás (fák, kövek, szolgák), 33 érmék, 1 szabályfüzet és 1 áttekintő.

Kiegészítő: Tartalom: 1 játékostábla, 1 bónuszlapka, 3 kiátkozás-lapka, 5 családtag, 5 matrica, 4 jelzőkorong, 3 kiátkozás-kocka, 48 speciális fejlesztéskártya, 20 vezetőkártya, 30 fa erőforrás, 30 speciálisjelző, 1 speciális toronylapka, 2 módosítólapka, 1 új tanácslapka, 10 családlapka, 5 árveréslapka, 3 speciális hitlapka.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lorenzo il Magnifico – Bővített kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük