Irány a vadon! – Észak-Amerika

17.990 Ft

Játékidő: 40 – 90 perc
Játékosok: 1 – 4
Ajánlott életkor: 10+
Komplexitás: Egyszerű

Leírás

Az Irány a vadon! társasjátékban te és a barátaid biológusok szerepét magatokra öltve azon fogtok dolgozni, hogy fajkártyák gondos lehelyezésével sokrétű ökoszisztémákat hozzatok létre. Használjátok a képességeiteket, telepítsetek kulcsfontosságú fajokat, és végezzetek vadvilágkutatást ahhoz, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsétek össze.
Az Irány a vadon! számtalan lehetőséget és változatosságot nyújt. Versenyezz a társaid ellen, hogy ki lesz a legjobb biológus, vagy ismerd meg az egyszemélyes kampány során a naplófeljegyzések és különböző megbízások által, hogy milyen egy pályakezdő biológus élete az észak-amerikai a vadonban! Ha pedig úgy érzed, elkelne egy kis segítség, akkor tedd mindezt egy társsal az oldaladon a kooperatív játékmódban. Bárhogy is döntesz, a vadonban különleges élőlények várnak rád.
Egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő 40 – 90 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kártya húzás és a minták mechanizmusokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Irány a vadon! – Észak-Amerika” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük