Hangok a fejemben

11.990 Ft

Játékidő: 1 – 2 óra
Játékosok: 3 – 6
Ajánlott életkor: 12+
Komplexitás: Közepesen összetett

Leírás

Valószínűleg nem kellett volna kirabolni azt a bankot. Azt a pikáns burritót sem kellett volna megenni reggelire. “Egyszerre egy probléma” – mondod magadnak. “Rendben Guy, ezt elszúrtad, de ez a tárgyalás jelentheti számodra a megváltást. Miközben a tanúvallomásodra készülsz, a fejedben egymásnak ellentmondó gondolatok cikáznak. Az igazat mondd? Még akkor is, ha ez börtönbe juttat?
Legyél az ügyész, aki megpróbálja elítéltetni és börtönbe juttatni Guyt, vagy képviseld Guy egyik személyiségét, és teljesítsd titkos célodat. Vedd át Guy elméjének az irányítását, és győzd meg az esküdtszéket az egyedi 3D-s játéktábla segítségével.
A Hangok a fejemben egy közepesen összetett társasjáték, 3 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 – 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a terület befolyásolás/irányítás, a trn-04 progressive turn order, a rejtett szerepek és a roles with asymmetric information mechanizmusokra.
Játékbemutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hangok a fejemben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük