Felkelő Nap

31.990 Ft

Megjelenés: 2018.05.03.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 3-5
Korosztály: 14+
Játékidő: 90-120 perc
Nyelv: magyar

Leírás

A legendás feudális Japánban játszódik a Felkelő Nap, amelyben a játékosok olyan nagy klánokat vezetnek, ame lyeket a hatalmas Kami gyűjtött össze, hogy újraformálja az országot, és visszavezesse a tiszteletre méltó spirituális hagyományokhoz.

Minden klán az egyedi képességeit használva terjeszti ki erőit a tartományokra. Erődöket emel, betakarítja a termést – és harcol a többi klán ellen. Ahogy a tavaszt felváltja a nyár, a nyarat pedig az ősz, a játékosok fejleszthetik klánjukat úgy a stratégia, mint az erények terén, és akár még a legendák szörnyeit is segítségül hívhatják az ügyükhöz. A klánok bölcsen tennék, ha imádkoznának az istenekhez, mivel minden kami nagyon erős képességeket adhat nekik. A diplomácia azonban még erősebb eszköz lehet, mivel a klánok kölcsönösen előnyös szövetségeket köthetnek, és egyeztethetik az útjukat a győzelem felé. Ebben a politikai arénában a becsület értékesebb, mint az arany, bár az árulás fordulatot hozhat a háború során. A csatákat nemcsak nyers erővel, hanem stratégiával és ravaszsággal is meg lehet nyerni.

Az utadat bölcsen, a szövetségeseidet körültekintően válaszd meg. Mire a tél hava betakarja a földet, eldől, te leszel-e a kiválasztott, aki a Felkelő Nap országát uralja…

JÁTÉKELEMEK

58 részletesen kidolgozott műanyag figura
40 színes figuraalap
65 műanyag érme
10 műanyag klánjelző
66 kártya
1 játéktábla
99 jelző
5 klánparaván
1 szabályfüzet

Felkelő Nap unboxing:

Felkelő Nap Bemutató:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Felkelő Nap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük