Akció!

Eldritch Horror: Carcosa jelei – kiegészítő

11.240 Ft

Játékidő: 2 – 4 óra
Játékosok: 1 – 8
Ajánlott életkor: 14+
Komplexitás: Közepesen összetett

Leírás

Ez a játék az Eldritch Horror kiegészítője.
Járványként terjed a téboly!
A világ minden sarkában tombol az őrület. A holdfénytől megháborodnak a költők és a festők, egy titokzatos színdarab nézők százait változtatja hebegő idiótákká. Maga a Kimondhatatlan az, aki ébredezik, az Ő átkozott városa töri át a dimenziók falát. Az elveszett Carcosa már itt van a Földön!
E kiegészítő bemutat egy új Mérhetetlen Vént, Hasturt. Tartalmaz még új találkozásokat, új mítosz- és bevezetéskártyákat. Négy új nyomozó is érkezik, új ereklyék, varázslatok és egyedi eszközök segítik őket harcukban.
Az Eldritch Horror: Carcosa jelei egy közepesen összetett kiegészítő az Eldritch Horror társasjátékhoz, 1 – 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 – 4 óra is lehet. Az alapjátékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a történetmesélés, a szerepjátszás, a kockadobás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.
Tartozékok:
1 szabályfüzet, 4 nyomozólap, 1 Mérhetetlen Vén-lap, 8 rejtélykártya, 84 találkozáskártya, 24 mítoszkártya, 4 bevezetéskártya, 4 ereklyekártya, 16 eszközkártya, 28 állapotkártya, 12 varázslatkártya, 16 egyedi eszközkártya, 8 szörnyjelző, 20 romlásjelző, 4 nyomozójelző, 4 műanyag talp

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eldritch Horror: Carcosa jelei – kiegészítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük