Akció!

Tiletum

24.290 Ft

Játékidő: 1 – 1.5 óra
Játékosok: 1 – 4
Ajánlott életkor: 14+
Komplexitás: Közepesen összetett

Leírás

Üdvözöljük Európában, a korai reneszánsz idején!
Gazdag kereskedő vagy, aki a vagyonát szeretné megsokszorozni, valamint befolyást és hírnevet szereznél magadnak. Miközben bejárod a városokat az egész kontinensen, kereskedelmi állomásokat építesz, és hozzájárulsz a nagyszerű katedrálisok megalkotásához. Jelentős személyiségeket látsz vendégül a házadban, és a kegyeiket elnyerve kihasználod befolyásukat. Jövedelmező szerződésekre teszel szert, és megszerzed a szükséges nyersanyagokat. Végül, amikor elérkezik az idő, nagyszerű jutalmakat és hírnevet hozó vásárokon is részt vehetsz.
Vajon te leszel a korai reneszánsz legnagyobb kereskedője?
A Tiletum egy olyan kockaszerző és -menedzselő játék, amely egyszerű szabályokat használva nyújt mély, stratégiai élményt.
A Tiletum egy közepesen összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 – 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a kockadobás, a pontról pontra mozgás és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tiletum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük