Akció!

Scythe – Csapás a fellegekből

9.890 Ft

Megjelenés: 2017.12.05.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 1-7
Korosztály: 14+
Játékidő: 90-120 perc
Nyelv: magyar

Leírás

Az emberiség az utazások terén régóta kizárólag a szárazföldre és tengerre szorítkozik, ám Kelet-Európa legnagyobb elméi új technológiát alkottak: a léghajókat. Ezek a gőz meghajtású behemótok akadály nélkül szelik az égboltot, innovációjukkal és haderejükkel támogatva birodalmuk terjeszkedését.

Az évek múlásával a világ lassan megértette, hogy belátható időn belül egyik frakció sem képes a többi fölé emelkedni. A konfliktusok csökkentése és a béke megszilárdítása érdekében Európa vezetői minden évben összegyűlnek, hogy a nézeteltérések megoldása végett új utakat jelöljenek ki a frakciók számára.

Ez a kiegészítő 2 új modullal bővíti a Kasza játékot, melyek akár egyszerre, vagy külön-külön is játszhatók bármilyen játékosszám mellett, és amelyek használhatók kizárólag a Kasza alapjátékkal, illetve más Kasza kiegészítőkkel együtt is. Ezek a modulok további stratégiai lehetőségeket kínálnak a játékosoknak anélkül, hogy használatuk kötelező lenne. Azt tanácsoljuk, hogy új játékosok először csak az alapjátékkal játsszanak, mielőtt használatba veszik ezt a kiegészítőt.

JÁTÉKELEMEK

1 szabálykönyv
1 Automa szabálykönyv
1 teljesítménylap
1 doboz
1 műanyag dobozbetét
8 eredmény lapka
16 léghajó lapka
7 léghajó figura
7 átlátszó műanyag talp
9 Automa kártya

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scythe – Csapás a fellegekből” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük