Akció!

Ősi Jel – 2022

16.190 Ft

Megjelenés: 2019.03.14.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 1-8 fő
Korosztály: 14 éves kortól
Játékidő: 1-2 óra
Nyelv: magyar

Leírás

A dimenziókon túli Gonosz itt van a múzeumban!

A látogatókat mindig is az ősi leletek és furcsa ereklyék kollekciója csábította; azonban most, 1926-ban tereken és időkön túli, elképzelhetetlen borzalmak azon igyekeznek, hogy az ereklyék segítségével betörjenek világunkba. Ha sikerrel járnak, az emberiségre teljes pusztulás vár. Az óra mindjárt elüti az éjfélt, de egy maréknyi merész nyomozó kétségbeesetten keresgél a márványfalú termekben. Azt a legendás szimbólumot keresik, ami megvédheti a világunkat: az Ősi Jelet…

Az Ősi Jelben 1-8 játékos nyomozóként harcol egy Mérhetetlen Vénnel – egy olyan elképzelhetetlen hatalmú lénnyel, aki a dimenziók közötti űrben rejtőzik. Speciális kockáikkal dobálózva a nyomozók átkutatják a múzeumot, mivel nyilvánvalóan ez a hely a megmagyarázhatatlan események fókuszpontja. Ha elég bátrak és ügyesek, jutalomra lelnek, legfőképp Ősi Jelekre: ezekkel a titokzatos szimbólumokkal lepecsételhetik a Mérhetetlen Vén lakhelyét, megnyerve így a játékot. Az óramutatók azonban kérlelhetetlenül járják a maguk útját, és minden éjféllel közelebb kerül a Mérhetetlen Vén ahhoz, hogy felébredjen világunkban. Ha a nyomozók túl sokat késlekednek, a Mérhetetlen Vén megjelenik, és akkor az emberiség szinte bizonyosan megsemmisül.

Az Ősi Jel kooperatív játék, 1-8 játékos részére, 14 éves kortól. A H. P. Lovecraft inspirálta, félelmetes nyomozás 1-2 óra alatt játszható le.

Játékbemutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ősi Jel – 2022” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük