Akció!

Fekete Rózsa háborúi

50.390 Ft

Játékidő: 1.5 óra
Játékosok: 2 – 4
Ajánlott életkor: 14+
Komplexitás: Összetett

Leírás

A Fekete Rózsa Háborúi egy kompetitív pakliépítős, stratégiai és harci társasjáték, mely a Nova Aetas univerzumban játszódik.
Minden játékos a Fekete Rózsa Varázslótorony egy nagyhatalmú mágusa, aki a nagymesteri cím elnyerésére pályázik, hogy ezzel megszerezhesse a Fekete Rózsa ereklye hatalmát és az Elfeledett Mágia iskolájának elveszett varázslatait.
A mágusoknak 6 mágiaiskola áll rendelkezésére, hogy azok varázslataival és saját stratégiájukkal kiiktassák ellenfeleiket.
A mágusok egy hatszögletű szobákból álló moduláris arénában küzdenek meg egymással. Lényeket idézhetnek, pusztító mágiát használhatnak, vagy épp különféle bűbájok és csapdák segítségével diadalmaskodhatnak. A legyőzött mágusok azonnal visszakerülnek a meditációs szobájukba, ahonnan ismét beléphetnek az arénába.
Az a mágus, aki a küzdelem végén a legtöbb hatalomponttal rendelkezik, elnyeri a nagymesteri címet!
A Fekete Rózsa háborúi egy összetett társasjáték, 2 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés és a terület mozgatás mechanizmusokra. – Tarsasjatekok.com
A doboz tartalma:
1 hatalomtábla
1 eseménytábla
4 mágustábla
23 szoba
120+ jelző
130 kocka
238 varázslatkártya
11 súgókártya
30 megidézettkártya
95 küldetéskártya
78 eseménykártya
24 rózsatű

Figurák:
30 megidézett
4 mágus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete Rózsa háborúi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük