Ütőfák Joola

 
4/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  oldalra

Következő oldal

Joola AIR Carbon

A JOOLA AIR Carbon ezen fa-széria támadóbb verziója. Az 5 mm vastagságú balsa belső funér továbbra is megőrzi a JOOLA AIR alapkarakterét: az egyedülálló játékérzést és kontrollálhatóságot. A maga garantált 71-72 grammjával ez a verzió is abszolút könnyűsúlynak számít. A játékos profitál az erőmegtakarítással, amelyet így a játékába fektethet be. A két karbon rétegnek köszönhetően a JOOLA AIR Carbon ezen felül gyorsaságot és pontosságot is nyújt a támadó játékhoz.
Nyél típusa: konkáv, egyenes. Típus: Off
Joola AIR Fibre

JOOLA AIR, a legújabb ütőfa-széria – Ilyen könnyű nyerni! A JOOLA a legújabb Air-szériával két első osztályú ütőfát mutat be a legkisebb súlycsoportból. Egy speciális szárítási eljárás és a fafurnérok meghosszabbított raktározási idejének segítségével sikerül a fából a lehető legnagyobb mértékben kivonni a nedvességet. Ennek eredménye pedig két kiváló játéktulajdonságokkal bíró, extrém könnyű ütőfa. A játékosnak kevesebb erőre van szüksége az ütők tartáshoz, így az ezzel megspórolt erőt az ütések kontrollált kivitelezéséhez használhatja fel. Ezen felül a gyártási folyamat során egy speciális és körültekintő kiválasztási eljárás garantálja, hogy a megadott súlyértékeket szigorúan betartsák, amelyet a JOOLA minden körülmények között garantál. A JOOLA Air életre fogja kelteni a játékot! A JOOLA AIR Fibre-rel a JOOLA egy csúcsminőségű ütőfát mutat be. A drága fafurnérok a legmagasabb minőségi igényeket szem előtt tartva kerülnek kiválasztásra. Ezáltal válik lehetségessé egy olyan pihekönnyű ütőfa kialakítása, amely mindössze 59-60g-ot nyom. A mindkét oldalról kiváló minőségű üvegszállal bevont, 4 mm erősségű balsa belső furnér kimagasló kontrollértékekkel gondoskodik a „tiszta labdaérzékről.” Egy élmény ezzel a fával játszani! A JOOLA AIR Fibre valószínűleg az egyetlen olyan fa a világon, amely garantáltan csupán 60 grammot nyom!
Nyél típusa: konkáv, egyenes. Típus: All+
Joola Chen Defender

Sok-sok éven át a Chen Weixing védő ütőfa volt az egyik legnépszerűbb védőfa a piacon. Az osztrák versenyzővel folyó együttműködés eredménye ez az extrém védekezésre kiváló ütőfa. A Chen Defender egy, a szokásosnál nagyobb ütőfelületű, kiváló irányíthatóságot nyújtó fa. A Samba furnér között levő Enzo ragasztóréteg kiváló irányíthatóságot és extrém labdaézést biztosít.
Nyél típusa: egyenes. Típus: Def
Joola Chen Junior

A JOOLA Chen Weixing fiatal kínai játékosok edzésével szerzett tapasztalatait gyűjtötte össze. Eredményként megszületett egy kedvező árú, gyerekek számára készült, kiegyensúlyozott ütőfa. A mahagóni tung fa kiváló ütőt eredményezett, leginkább kezdők részére.
Nyél típusa: konkáv. Típus: All
Joola Chen Wei-Xing

cca 90g súlyú, 5+2 rétegű ütőfa (Limba, Kiri, Koto). A világszerte ismert védőjátékos által kifejlesztett ütőfa.
Nyél típusa: egyenes. Típus: All
Joola Energon Super PBO-c

A legmodernebb technikai fejlesztések eredménye az ütőfák gyártásában: a JOOLA Energon Super PBO-c. A felhasznált szintetikus szálak optimális kezelése miatt, még finomabb textúrát és stabilabb kapcsolatot tudtunk kialakítani. A rendkívül könnyű Super PBO-Texture (p-fenilén—2,6-benzobizoxazol) szorosan összefonódik 1K-karbon szálakkal, keresztirányú mintázattal, amelyek közvetlenül a vékony külső ütőfa réteg alatt találhatók. Ennek eredményeképpen a találati felületet megnövelték, ami egyenletes felszínt tett lehetővé majdnem az ütőfa fejének széléig. Rendkívül jó játékérzetet nyújtó és közepes keménységű ütőfa, páratlan dinamikát és explozivitást biztosít, anélkül, hogy elveszítené a kontroll érzését. A JOOLA Energon Super PBO-c meglepően magas hibatűrésű ütőfa, a legnagyobb sebességi tulajdonságok ellenére. A komplex tervezés, és a kiváló minőségű anyagok használata teszi lehetővé, hogy a JOOLA Energon PBO-c abszolút csúcsminőségű ütőfaként kerüljön a piacra, amely láthatóan jól reagál a különböző játékhelyzetek esetében, ezért minden támadó játékos számára kiemelten ajánlott!
Nyél típusa: konkáv, egyenes. Típus: Off
Joola Falcon Fast +

Csúcsminőségű furnérok újszerű összeállításban: ennek olyan támadó ütőfa az eredménye, amely minden ütésnél megadja a precizitás lehetőségét, a gyors tempó ellenére. A puha “White Birch” középső rétegnek köszönhető a kimagaslóan jó kontroll érzet ennél a fánál. 7 ply, Ebony, Spruce, white birch, Tungwood. ca. 85 – 90 g. Sebesség: gyors + / Kontroll: közepes/magas
Nyél típusa: konkáv, anatom, egyenes. Típus: Off+
Joola Falcon Medium

A tiszta kontroll – amiről a 4 ayous réteg gondoskodik a FALCON mediumnál. A pörgetésekhez szükséges keménységről a középső furnérnak felhasznált Tungwood anyag gondoskodik. 5 réteg Ayous, Tungwood. cca. 80 g. Sebesség: közepes / Kontroll: magas/extra magas
Nyél típusa: konkáv, anatom, egyenes. Típus: All

Következő oldal

 
4/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki:


    Warning: Undefined array key 0 in /home/ppclubeu/new.ppclub.eu/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924