YASAKA SILVER ALL WOOD

12.290 Ft

Játékstílus ALL
Súly 85 gramm
Réteg 5
Sebesség (Yasaka skála min. 11 –> max. 20) 14
Irányítás (Yasaka skála min. 13 –> max. 19) 18
Extrák Silver

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A Yasaka Silver széria ütőfái a legszebb megjelenésű ütőfák közé tartoznak jelenleg a világpiacon kereskedelmi forgalomban kapható asztalitenisz-ütőfák között. A Yasaka azonban a szépség és az elegancia mellett a teljesítményt is fontosnak tartja, s ezért a Yasaka Silver All Wood ütőfa nemcsak szemet gyönyörködtető dizájnnal bír, hanem a legújabb technológiák felhasználásával készülő modern, mindenoldalú ütőfa.

A Yasaka Silver All Wood külső rétege nagyon kemény, ami a gondosan kiválasztott anyag és az alkalmazott speciálisan magasnyomású préselési eljárásnak az eredménye. A külső réteg keménysége növeli az ütőfa hasznos találati felületét (sweet spot), azt a területet, ahol a legjobban érzékelhető a labda, s ahonnan azt maximális pontossággal lehet megütni. A középső úgynevezett mag réteg (core) is rendkívül körültekintően megválogatott közepesen kemény fafajtából került kiválasztásra, bár kissé vastagabb mint a hagyományos mindenoldalú ütőfák esetében ez a réteg lenni szokott. Valójában ez a megoldás a lehető legjobb labdaérzékelést teszi lehetővé, s együttesen a kemény külső réteggel még elég erőt is generál a támadó játékhoz.

A Yasaka a Silver széria ütőfáihoz azért tervezett szemet kápráztató “köntöst”, hogy a csúcstechnológiával készülő ütőfái megkülönböztethetők legyenek minden más ütőfától.

Az ütőfa 5 rétegből áll, a felszíne lakkozott.

További információk

Nyél

anatóm (AN), egyenes (ST), konkáv (FL)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YASAKA SILVER ALL WOOD” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.