YASAKA SILVER 9 – OFF+

14.290 Ft

Játékstílus OFF+
Súly 90 gramm
Réteg 9
Sebesség (Yasaka skála min. 11 –> max. 20) 19
Irányítás (Yasaka skála min. 13 –> max. 19) 14
Extrák Silver

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A Yasaka Silver széria ütőfái a legszebb megjelenésű ütőfák közé tartoznak jelenleg a világpiacon kereskedelmi forgalomban kapható asztalitenisz-ütőfák között.

A Yasaka Silver 9 ütőfa kilenc réteg fából áll, és a leggyorsabb tiszta faépítésű Yasaka ütőfa. A három belső rétege szerkezetileg kemény típusú fafajtákból áll, és az összeragasztásuk során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy ezek a rétegek maximális erőt adjanak az ütőfának. Ezt a főréteget mindkét oldalról egy kemény, vékony, vöröses színű falemez védi az erőhatásoktól. A legkülső, szintén kemény és ezüst-vörös színekkel díszített farétegek, valamint az előbb említett vörös lemezek közé egy közepesen puha fából álló réteg került elhelyezésre. A Yasaka Silver 9 a gondosan válogatott falemezeknek és a speciális ragasztásnak köszönhetően, nagy, érzékeny felülettel és kirobbanó
támadó kapacitással bír.

A Yasaka a Silver széria ütőfáihoz azért tervezett szemet kápráztató “köntöst”, hogy a csúcstechnológiával készülő ütőfái megkülönböztethetők legyenek minden más ütőfától.

Az ütőfa 9 rétegből áll, a felszíne lakkozott.

További információk

Nyél

anatóm (AN), egyenes (ST), konkáv (FL)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YASAKA SILVER 9 – OFF+” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük