World of Warcraft: Wrath of the Lich King

21.990 Ft

Játékidő: 45 – 60 perc
Játékosok: 1 – 5
Ajánlott életkor: 14+
Komplexitás: Egyszerű

Leírás

Frostmourne áldozatra éhes…
Azeroth földjét már túl régóta fenyegeti Northrend jégborította kontinenséről az elvetemült Lich King és élőholt serege. Most legendás hősök kis csapata egyetlen céltól vezérelve indul útnak: hogy saját birodalmában szálljanak harcba a Lich Kinggel, és egyszer s mindenkorra leszámoljanak vele.
A World of Warcraft: Wrath of the Lich King egy Pandemic rendszert használó játék, amelyben a World of Warcraft világának hőseit alakítva vezényelhetitek a Northrend elleni inváziót.
Győzzétek le együttes erővel az élőholt seregeket, járjátok be az egész vidéket és számoljatok le az utatokba kerülő fenyegetésekkel, majd végül rohamozzátok meg az Icecrown Citadel kapuit. Meg tudjátok állítani az Azerothra törő könyörtelen Lich Kinget, vagy újabb lelkek esnek áldozatául átkozott kardjának?
A World of Warcraft: Wrath of the Lich King egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 – 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a kereskedés, a váltakozó képességek és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„World of Warcraft: Wrath of the Lich King” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük