Végzetek – Egy legendás kor sötét krónikái

18.990 Ft

Játékidő: 1.5 – 2.5 óra
Játékosok: 1 – 3
Ajánlott életkor: 14+
Komplexitás: Egyszerű

Leírás

A Végzetek egy történetközpontú, applikációvezérelt, szerepjátékos élményt kínáló társasjáték, amelyben nincs szükség mesélőre. Minden kaland egy életteli világ egy szeletét tárja elénk, ahol sötét történetek, érdekes szereplők és megoldandó rejtélyek várnak ránk. Minden játékos egy hős szerepébe bújik, akinek célja, hogy beteljesítse végzetét. Minden végzet az adott hős végcélját jelenti, és legalább két, teljesen eltérő úton vezet a győzelemhez, amelyhez szerteágazó küldetéseket kell megoldani. A játékosok egymással vetélkedve próbálják a világot saját végzetük felé kormányozni.
A játék egy applikáció segítségével kínál a játékosoknak egyedi, történetvezérelt élményt, amelyben a kalandok, a cselekedet alapján létrejövő események, és egy folyton változó világ állnak a középpontban. A játékosok minden körben újabb részeit ismerhetik meg a lapkákból felépülő világnak, ahol aztán kapcsolatba léphetnek a szereplőkkel és helyszínekkel. Így tudhatnak meg többet a történetről, és fontos döntéseket kell meghozniuk. Az egyes döntéseknek következményei vannak, amik akár örökre megváltoztathatják a világot.
A Végzetek: Egy legendás kor sötét krónikái egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 3 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 – 2.5 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a történetmesélés, a szerepjátszás, a kockadobás és a solitaire mechanizmusokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Végzetek – Egy legendás kor sötét krónikái” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük