Ticket to Ride Európa Jubileum

34.990 Ft

Játékidő: 30 – 60 perc
Játékosok: 2 – 5
Ajánlott életkor: 8+
Komplexitás: Egyszerű

Elfogyott

Leírás

A Ticket to Ride Európa a századfor­duló utáni Európa legnagyszerűbb városait bejáró vasúti kalandra hív minden­kit a londoni Big Ben árnyékától a római Colosseum lenyűgöző boltíveiig, a moszkvai hagymakupoláktól a párizsi Eiffel-toronyig. Csomagold össze a bőröndödet, hívj hordárt, és szállj fel a vonatra!
A Ticket to Ride® Európa vasúti kalandjaival immár másfél évtizede szerez örömteli órákat családok és baráti társaságok millióinak világszerte. A játékélmény fokozása érdekében most nagy műgonddal, aprólékosan kidolgozott vasúti kocsikat és lenyűgözően szép, új illusztrációkat találsz ebben a deluxe kiadásban – valamint az összes, eddig megjelent menetjegykártyát, az Európából és a Ticket to Ride® Europe 1912-ből egyaránt.
A Ticket to Ride Európa 15. jubileumi kiadás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 – 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, az útépítés és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ticket to Ride Európa Jubileum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük