TIBHAR QUANTUM X PRO

16.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 8. OFF+
Szivacs keménysége 8. Hard [47,5-49,5˚]
Gyorsaság 116 – 125
Pörgetés 115 – 125
Irányítás 75 – 84
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok Max / 2,0 / 1,8
Gyorsaság 125
Pörgetés 120
Irányítás 80
Keménység 47,5°

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Tibhar Quantum X Pro a német cég 2020. évi újdonsága azoknak a játékosoknak, akik gyors, pörgetett ütéseikkel, akár kockázatos labdameneteket is vállalva szorítják ki a szuszt ellenfelükből.

A Tibhar Quantum X Pro gumilapja rendkívül gyors, a pörgetés és a röppálya ívének aránya is jelentősen továbbjavított más borításokhoz képest, ezért az irányítás sokkal könnyebb és hatékonyabb vele. Az újonnan kifejlesztett kemény szivacs több erőt és energiát ad az ütésekhez, míg a gumilap felszíne dinamikus és tapadós.

Extra: POP (Performance On Point)

a Tibhar Quantum X Pro borítás további jellemzője a POP technológia, amely egyesíti és optimalizálja az ütés sebességét a pörgetés erejével. Ebben az esetben a tervezés során a termékfejlesztők már nem arra összpontosítottak, hogy a borításnak a különböző tulajdonságai minél jobb összhangban legyenek az élvezetes játék érdekében, hanem arra, hogy extrém értékeket lehessen elérni vele a pörgetés és sebesség tekintetében. Azonban ez a lehetőség csak akkor hozható ki belőle, ha valaki képes rászánni a szükséges mennyiségű gyakorlást.
A Tibhar Quantum X Pro sok erőfeszítést igényel kezdetben tőled, hogy a lehető leghatásosabb fegyverré váljon kezedben, de aztán ellenállhatatlanná tesz, és ellenfeledtől is sokat fog igényelni!

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.8, 2.0, max

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TIBHAR QUANTUM X PRO” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük