Stiga Magna TS II

11.800 Ft

Technikai adatai (Stiga adat):
Sebesség: 130
Pörgetés: 126
Irányítás: 95
Szivacs: Very soft
Vastagság: max

Cikkszám: st_982322 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A Stiga mérnökei a Boost széria szivacsainak sikerén felbuzdulva új fejlesztésbe fogtak. A módosított szivacsokat párosították a Stiga egyik legnépszerűbb gumilapjával, a Magnával. Az új Tension Clic és Tension Sound szivacsokat különös gondossággal alkották meg, hogy pontosan passzoljanak a Magna egyedi karakterisztikájához. Az új Magna széria borításai képesek átformálni mindenkinek a játékstílusát, kihozva a lehető legjobbat és legtöbbet minden egyes játékosból.

A Stiga Magna TS II nagyon pontos irányítást tesz lehetővé, köszönhetően az egyedi felszínnel rendelkező Magna gumilapnak. A gumilap a hozzá kifejlesztett TS II szivaccsal megteremti azt a sebességet, amely az ellenfél számára már szinte utolérhetetlenné teszi az általunk megjátszott labdákat.

A Stiga Magna TS II asztalitenisz borítást azoknak a támadó játékosoknak ajánljuk akik kedvelik a puhább szivacsot és „csörgős” hangzást.

Technológiák:

Built-in Speed Glue Effect: beépített gyorsragasztó hatás a lehető legnagyobb erejű ütések végrehajtásához.
Transtension Sponge: A Stiga által kifejlesztett egyedi receptúra alapján készülő forradalmian új szivacs, amely maximális feszültséget generálva teszi lehetővé a gyors ütéseket.
Long Trajectory: Hosszú röppálya. A Stiga szakemberei felismerve a modern asztalitenisz igényeit, olyan gumilapokat hoztak létre, amelyek gyorsabbak, jobban képesek felpörgetni a labdát, és hosszabb ívű pályára állítják azt.

Technikai adatai (Stiga adat):
Sebesség: 130
Pörgetés: 126
Irányítás: 95
Szivacs: Very soft
Vastagság: max

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

max

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stiga Magna TS II” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.