Stiga Hybrid Wood NCT – OFF+

37.500 Ft

Irányítás: 52
Sebesség: 129
Rétegek száma: 9
Rugalmasság: Stiff
Típus: OFF+
Nyél típusa:
Classic – Egyenes
Master – Konkáv

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Classic – Egyenes
Master – Konkáv

Megváltozott játékhoz megváltozott ütőfa
Az elmúlt évek során drámai változásokon ment keresztül az asztalitenisz: új számolási rendszer, nagyobb labda, megváltozott pihenőidő került bevezetésre és a gyors ragasztók használatának 2008-tól történő fokozatos betiltása. A Stiga a legújabb Nano Composite Technológiát alkalmazta, különlegesen kezelt felszínnel, hogy az ütőfa tökéletesen együttműködjön az ITTF 2008. szeptemberétől hatályos új ragasztási előírásával.
A Stiga Hybrid Wood a megváltozott igényekhez való tökéletes alkalmazkodást jelenti. A Stiga Hybrid Wood egyesíti magában a Stiga mérnökeinek minden tehetségét és tudását, létrehozva a legfejlettebb nano technológia eljárás segítségével ezt a 9 rétegű ütőfát.

A Stiga Hybrid Wood felszínét a Nano Composite Technology- val (NCT) – egy új speciális eljárása a Stigának – kezelik, alkalmassá téve a felszínt az új Stiga SynergyTech borítások és a Stiga Aqua Energy ragasztóval a lehető legmagasabb színvonalú együttműködésre.

Tipp: a Stiga Hybrid Wood ütőfához az új vízbázisú ragasztó használatával négy Synergy Tech borítás között lehet válogatni stílus és sebesség szerint:

– Almana Sound Synergy Tech
– Neos Sound Synergy Tech
– Neos Synergy Tech
– Innova Ultra Light Synergy Tech
Technikai adatai (Stiga adat):
Irányítás: 52
Sebesség: 129
Rétegek száma: 9
Rugalmasság: Stiff
Típus: OFF+

További információk

Nyél

Classic – Egyenes, Master – Konkáv, keskeny

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stiga Hybrid Wood NCT – OFF+” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.