Stiga Carbo 7.6 – OFF+

28.800 Ft

Irányítás: 60
Sebesség: 121
Rétegek száma: 7+6
Rugalmasság: Stiff
Típus: OFF+
Nyél típusa: Classic – Egyenes

Cikkszám: st_204137 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Classic – Egyenes

A Stiga Carbo 7.6 szerkezetét tekintve különlegesség, mivel 13 rétegből áll.

A Stiga Carbo 7.6 egy “remekmű”, hét réteg különböző típusú fából és további hat réteg mikroszkopikus vastagságú karbonbetétből áll. A karbon felhasználása ellenére, az ütőfa megőrizte a természetes fákra jellemző érzést, érzékenységet.

A korábbi, mára hagyományosnak tekinthető 7 rétegű karbonbetétes ütőfák szerkezetileg 5+2 (karbon) réteg felosztásúak. Az ilyen típusú karbonbetétes ütőfákra úgy tekintenek a játékosok, hogy a gyorsaságért áldozatot kell hozni az irányítás vonatkozásában. A Carbo 7.6 ütőfák ebben jelentenek áttörést, mivel a megnövelt sebesség nem válik az irányítás kárára.

A Stiga a Carbo 7.6 esetében teljesen új technológiát alkalmaz az ütőfa megépítése során. A rétegek száma 13, amelyből 7 réteg különböző típusú fa, és a köztük kialakított 6 réteg mikroszkopikus vastagságú karbon. A karbon rétegek teljes keménysége 66°. A Stiga mérnökei ezzel az újszerű megoldással kijátszották “a természet törvényeit”. Az ütőfa sebessége a karbon felhasználásával növekedett anélkül, hogy a karbon befolyásolhatná a fákból álló rétegeknek a természetes mozgását és rugalmasságát

Technikai adatai (Stiga adat):
Irányítás: 60
Sebesség: 121
Rétegek száma: 7+6
Rugalmasság: Stiff
Típus: OFF+

További információk

Nyél

egyenes (ST)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stiga Carbo 7.6 – OFF+” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.