REVOLUTION NR.3

7.000 Ft

Kiszerelés:
20ml; 30ml; 100ml; 500ml;

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

A Revolution Nr.3 vizes bázisú ragasztó az egyik legnépszerűbb ragasztó itthon és Európában.
Sürűség: Normál

Előnyei:

Különösen takarékos, mert nagyon viszkózus, híg, aminek következtében nagyon vékony rétegben (0,05-0,08mm) felvihető, ezáltal a játékosok könnyebb ütővel játszhatnak. A vékony réteg ellenére mégis eredményesen ragaszt.
Az alkalmazási módtól – az alkalmazott ragasztó rétegek számától – függően lehetőséget biztosít a játékosoknak a sebesség és a fals optimális „beállítására”.
A speciális összetételének köszönhetően az alkalmazásával – vizes ragasztóval eddig soha nem tapasztalt – „érzés-” és kontroll-növekedést tapasztalnak a játékosok.
Több rétegben felvihető, aminek eredményeképpen gyorsulás és falsnövekedés jelentkezik. A „PRO”-ragasztási eljárással – 4 réteg a szofton és 2 réteg a fán, vagyis összesen 6 réteg/ oldal – is alkalmazható (cca 3gr/oldal).
Nagyon hasonlít vele a játékélmény a benzines, VOC-os ragasztóval történő frissragasztásra.
Viszont ez a ragasztó nem tartalmaz VOC-ot, vagyis az érvényes ITTF szabályoknak megfelel.
A szoftokról a ragasztóréteg leszedése szinte gyerekjáték, mert könnyedén másodpercek alatt egy rétegben lehúzható a kényes szivacsokról is, annak sérülés veszélye nélkül.
Erősen ragaszt, a fák fölső furnérjait azonban mégsem károsítja, azokról szinte maradék nélkül lejön a borítások leszedésekor.
A hozzá adott szivacsból a ragasztó vízzel maradéktalanul kimosható, ezáltal az aplikátor szivacs többször újra felhasználható.
A védő játékosoknak ez költséget és időt takarít meg, mivel alkalmas hosszúszemcsés – akár OX – borítások felragasztására is, csakúgy, mint más vizes ragasztók, azonban ezt a ragasztót nagyon könnyű leszedni a borításról egy esetleges újra ragasztás alkalmával.
Alkalmas gumi fedlapok és szivacslapok tartós összeragasztására (egyedi szoft készítésére)
Időt és pénzt takarít meg a kísérletező játékosoknak, mivel a ragasztó rétegek számát úgy növelhetik a szofton a leszedés után, hogy közvetlenül a korábbi ragasztórétegre felviheti az új réteg ragasztót, és nem kell megismételnie elölről a ragasztási folyamatot, mint más vizesragasztó használata esetén.

További információk

Ragasztó kiszerelése

20 ml, 30 ml, 100 ml, 500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„REVOLUTION NR.3” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük