GEWO PROTON NEO 325

13.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 6. OFF-
Szivacs keménysége 2. Soft [30-33˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 105 – 114
Irányítás 95 – 104
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.3/2.0/1.8
Gyorsaság 102
Pörgetés 108
Irányítás 103

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A Gewo Proton Neo széria a klasszikusnak számító Gewo Proton XP széria továbbfejlesztett változata. A Gewo mérnökeinek célja ezzel az új szériával nem a “ráncfelvarrás” volt, hanem a Proton XP szériánál már megkedvelt tulajdonságok kombinálása a modern támadó játék igényeinek megfelelő jellemzőkkel.
A Gewo Proton Neo 325 borítás a legpuhább borítások egyike, és ugyan játékstílusát tekintve az OFF- kategóriába tartozik, de nyugodtan használhatják olyan játékosok is, akik mindenoldalú stílust kedvelik, így például az ALL+ kategóriát használók. A borításra jellemző, hogy a passzív játék során hihetetlen pontos ütéseket tesz lehetővé, és egyébként is a legkitűnőbb irányítási tulajdonság jellemzi még a legbonyolultabb helyzetekben is. A beérkező labda sebességét tökéletesen nyeli el a puha szivacs (32,5°), használóját képessé téve arra, hogy minden pillanatban ura maradhasson a helyzetnek, még akkor is, amikor blokkolás, vágott ütés vagy tolás az egyetlen lehetséges válasz.
A borítás több innovatív megoldással is fel van vértezve:
a felszíne DGC40+ típusú: plasztik labdához optimalizált és a legjobb tapadást biztosítja, még abban az esetben is, amikor az ütés rosszul eltalált
LifeTec gumilap garantálja a hosszabb élettartamot és a megbízható játék jellemzőket

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.8, 2.0, 2.3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO PROTON NEO 325” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.