GEWO NEXXUS EL PRO 50 HARD

18.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 8. OFF+
Szivacs keménysége 9. Hard+ [49,5˚˂]
Gyorsaság 126 – 135
Pörgetés 115 – 125
Irányítás 85 – 94
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.3/2.1
Gyorsaság 130
Pörgetés 125
Irányítás 87

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

A 2018-ban piacra dobott Nexxus széria továbbfejlesztett változata több erővel, katapult hatással és érzéssel. Az eredmény egy olyan borítás család, amely minden álmot beteljesít a gyorsaság és támadóerő tekintetében. Minden bizonnyal a 2019-es szezon leggyorsabb borításainak egyike. Azonban a FlexTech technológiának köszönhetően a gyorsaság nem megy az érzékenység és a pontosság rovására. A nagy erejű asztal melletti ütésekkel hihetetlen nyomás alatt lehet tartani az ellenfelet. As asztaltól távolabbra állva pedig a hosszú labdamenetek alatt is irányítható marad a játék.
Érezd az erejét a NexxTT borításoknak!
A Gewo Nexxus EL Pro 50 HARD minden olyan technológiai újdonságot tartalmaz, amellyel ez a borítás a maga kategóriájában a legjobbak között is messze kimagaslik:
a felszíne DGC40+ típusú: a legjobb tapadást biztosítja, még abban az esetben is, amikor az ütés rosszul eltalált
a FlexTech technológiájú szivacs és gumilap lenyűgöző sebességet generál, ráadásul az ellenfél által ütött labda energiáját is képes hasznosítani
nexxTT / N.E.P (nano.Elastic.Plus) / Maxximum.Power.Play
Időnként változnak a játékszabályok, így az utóbbi időben az új anyagból (ABS) készülő pingponglabdák kerültek bevezetésre. Ezek az újgenerációs labdák kevésbé gyorsak és nehezebb megpörgetni őket, ezért a játékosoknak két lehetőségük van arra, hogy ellensúlyozzák az ebből fakadó hátrányt: vagy a játékuk technikáján vagy borításukon változtatnak. A Gewo innovatív megoldásokkal segíti azokat a játékosokat, akik a borítás változtatása mellett döntenek. A vékony, de nagyon tapadós gumilap (nexxTT) a benne rejlő dinamizmussal és katapult hatással (N.E.P), kombinálva a közepes pórusméretű szivaccsal, képes korrigálni az új labda tulajdonságaiból fakadó sebesség és rotáció veszteséget. Kétféle tulajdonságú szivacs között lehet választani (XT – gyorsaság, EL – pörgetés), amelyek a Nexxus Pro széria valamennyi tagját igazi “Energia Szörnyé” teszik, különösen a legvastagabb (maXXimális) szivaccsal kaphatókat (2,2 / 2,3 mm = Maxximum.Power.Play).

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

2.1, 2.3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO NEXXUS EL PRO 50 HARD” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük