GEWO NEXXUS EL PRO 48

17.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 8. OFF+
Szivacs keménysége 8. Hard [47,5-49,5˚]
Gyorsaság 116 – 125
Pörgetés 115 – 125
Irányítás 85 – 94
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.3/2.1/1.9
Gyorsaság 125
Pörgetés 124
Irányítás 91

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

A Gewo Nexxus EL Pro 48 le fog nyűgözni Téged minden részletében, így, amikor gyors pörgetett indításokat ütsz, vagy amikor lassú nyesett labdameneteket játszol meg vele. Gyakorlatilag érezni fogod azt a pillanatot, amikor a labda belesüpped a gumilapba. Végeredményben ezzel a pörgetés orientált borítással falsos ütéseket, pontosan helyezett labdákat, változatos támadásokat, gazdagon variálható szerva fogadásokat leszel képes végrehajtani. A tapadós és rugalmas gumilap garantálja az állandó és biztos kapcsolatot az ütő és a labda között. Különösen akkor hatásos, ha a gumilap alatt a maXXimális (2,3 mm) vastagságú szivacs dolgozik.

A Gewo Nexxus EL Pro 48 minden olyan technológiai újdonságot tartalmaz, amellyel ez a borítás a maga kategóriájában a legjobbak között is messze kimagaslik:

a felszíne DGC40+ típusú: a legjobb tapadást biztosítja, még abban az esetben is, amikor az ütés rosszul eltalált
a FlexTech technológiájú szivacs és gumilap lenyűgöző sebességet generál, ráadásul az ellenfél által ütött labda energiáját is képes hasznosítani
nexxTT / N.E.P (nano.Elastic.Plus) / Maxximum.Power.Play
Időnként változnak a játékszabályok, így az utóbbi időben az új anyagból (ABS) készülő pingponglabdák kerültek bevezetésre. Ezek az újgenerációs labdák kevésbé gyorsak és nehezebb megpörgetni őket, ezért a játékosoknak két lehetőségük van arra, hogy ellensúlyozzák az ebből fakadó hátrányt: vagy a játékuk technikáján vagy borításukon változtatnak. A Gewo innovatív megoldásokkal segíti azokat a játékosokat, akik a borítás változtatása mellett döntenek. A vékony, de nagyon tapadós gumilap (nexxTT) a benne rejlő dinamizmussal és katapult hatással (N.E.P), kombinálva a közepes pórusméretű szivaccsal, képes korrigálni az új labda tulajdonságaiból fakadó sebesség és rotáció veszteséget. Kétféle tulajdonságú szivacs között lehet választani (XT – gyorsaság, EL – pörgetés), amelyek a Nexxus Pro széria valamennyi tagját igazi “Energia Szörnyé” teszik, különösen a legvastagabb (maXXimális) szivaccsal kaphatókat (2,2 / 2,3 mm = Maxximum.Power.Play).

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.9, 2.1, 2.3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO NEXXUS EL PRO 48” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük