GEWO NEXXUS EL PRO 38

17.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 6. OFF-
Szivacs keménysége 4. Medium- [36,5-38,5˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 115 – 125
Irányítás 105 – 114
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.3/2.1/1.9
Gyorsaság 109
Pörgetés 127
Irányítás 101

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Hallgasd meg a hangzását, tapasztald meg vele a játékot, s utána már érted, miért olyan különleges a Gewo Nexxus EL Pro 38. MaXXimális energia transzfer, abszolút pörgetés, puha érintés és tökéletes labdaérzékelés jellemzi. A puha, pörgetés orientált szivacs-gumilap dizájn (FLEX-TECH) adja azt a csodálatos hangzást, amely még élvezetesébbé teszi vele a játékodat.

A Gewo EL Pro 38 egyesíti magában a puha borítások klasszikus jegyeit, a kiváló irányítást a passzív játékelemek (blokkolás, tolás) használatakor, a szuper érzékelést a szerva és annak fogadása során a modern jellemzővel, a pörgetés orientált támadási képességgel. Azoknak ajánljuk, akik fejleszteni kívánják játékukat, és még erőteljesebb pörgetéseket szeretnének ütni nagy pontossággal.

A Gewo Nexxus EL Pro 38 minden olyan technológiai újdonságot tartalmaz, amellyel ez a borítás a maga kategóriájában a legjobbak között is messze kimagaslik:

a felszíne DGC40+ típusú: a legjobb tapadást biztosítja, még abban az esetben is, amikor az ütés rosszul eltalált
a FlexTech technológiájú szivacs és gumilap lenyűgöző sebességet generál, ráadásul az ellenfél által ütött labda energiáját is képes hasznosítani
nexxTT / N.E.P (nano.Elastic.Plus) / Maxximum.Power.Play
Időnként változnak a játékszabályok, így az utóbbi időben az új anyagból (ABS) készülő pingponglabdák kerültek bevezetésre. Ezek az újgenerációs labdák kevésbé gyorsak és nehezebb megpörgetni őket, ezért a játékosoknak két lehetőségük van arra, hogy ellensúlyozzák az ebből fakadó hátrányt: vagy a játékuk technikáján vagy borításukon változtatnak. A Gewo innovatív megoldásokkal segíti azokat a játékosokat, akik a borítás változtatása mellett döntenek. A vékony, de nagyon tapadós gumilap (nexxTT) a benne rejlő dinamizmussal és katapult hatással (N.E.P), kombinálva a közepes pórusméretű szivaccsal, képes korrigálni az új labda tulajdonságaiból fakadó sebesség és rotáció veszteséget. Kétféle tulajdonságú szivacs között lehet választani (XT – gyorsaság, EL – pörgetés), amelyek a Nexxus Pro széria valamennyi tagját igazi “Energia Szörnyé” teszik, különösen a legvastagabb (maXXimális) szivaccsal kaphatókat (2,2 / 2,3 mm = Maxximum.Power.Play).

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.9, 2.1, 2.3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO NEXXUS EL PRO 38” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.