GEWO HYPE KR PRO 47.5

17.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 8. OFF+
Szivacs keménysége 8. Hard [47,5-49,5˚]
Gyorsaság 116 – 125
Pörgetés 115 – 125
Irányítás 85 – 94
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.1/1.9
Gyorsaság 124
Pörgetés 121
Irányítás 92

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

A Gewo Hype KR Pro 47,5 a Gewo Hype széria legújabb fejlesztésű borítása (2017). A koreai verzióban megtalálhatóak a Hype szériára jellemző teljesítmény és játék jellemzők, de már egy magasabb szinten. A borítás kifejlesztésében való közreműködésre a Gewo felkérte a dél-koreai asztalitenisz legendát, Yoo Nam Kyu-t, aki az első olimpiai aranyérmet is megszerezte hazájának az 1988-as szöuli olimpián. Később, 10 éven keresztül a dél-koreai válogatottnak az edzője lett, jelenleg az egyik nemzeti hőse hazájának.

30 éves sportági tapasztalattal a háta mögött éles szemmel veszi észre a legfontosabb kívánalmakat a top termékek esetében, amely a Gewo termékfejlesztő Gewo Hype KR Pro 47,5 asztalitenisz-borítás keresztmetszeti képe rózsaszín szivaccsalcsapatának is komoly kihívás. Köszönhetően a YOO-POWER és a már bizonyított DGC40+ technológiának, az új lyukacsos és rózsaszínű szivacs a legmegfelelőbb támadó erőt biztosítja. Összehasonlítva a Gewo Hype EL Pro 47,5 szivacsával, a Hype KR Pro 47,5 rózsaszínű szivacsa a YOO-POWER alkalmazásának eredményeként még erőteljesebb támadó erőt biztosít. A már korábban is bizonyított DGC40+ (Dynamic Grip Concept) technológia pedig garantálja, hogy a megújult felszínről a labda ne csúszhasson le. Vagyis ez a megoldás tovább növeli a borítás pontosságát.

Yoo Nam Kyo igénye nem volt kevesebb, mint a meggyőző katapult hatás, az erőteljes pörgetés és a hibás ütéseket megbocsájtó technológia ne legyen káros hatással a gyorsaságra és a pontosságra. A Gewo képes volt teljesíteni ezt az elvárását ezzel a borítással.

Kiknek is ajánljuk a Gewo Hype széria koreai verzióját?

pörgetés orientált, de képzett játékosoknak, akiknél a sebesség is nagyon számít, és ezért hajlandóak az átlagosnál többet edzeni. A Hype XT Pro 50.0 mellett a legdinamikusabb Gewo borítás.
KR verzió jellemzői:

szuper dinamikus teljesítmény
új rózsaszínű szivacs
tapadós jellegű felszín

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.9, 2.1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO HYPE KR PRO 47.5” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük