GEWO FLEXXON SOFT

13.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 6. OFF-
Szivacs keménysége 3. Soft+ [33,5-36˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 105 – 114
Irányítás 95 – 104
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.1/1.9/1.7
Gyorsaság 105
Pörgetés 114
Irányítás 98

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Flexxon széria siker története ezzel a „puha borítással” tovább folytatódik. A nagy sikerű Flexxon és Flexxon FX borítások után a Gewo úgy döntött, hogy piacra dobja ennek a szériának a legpuhább karakterisztikájú változatát Soft jelzéssel.

A Gewo Flexxon Soft még puhább és rugalmasabb, mint a Flexxon FX változat. Növeli a játékos teljesítményét különösen a pontosan helyezett labdák tekintetében. A Flexxon Soft bizonyítja, hogy az olyan tulajdonságok, mint a puha szivacs és gumi nem zárja ki az agresszív támadó játék lehetőségét. A Flexxon Soft képes erre különleges érzékenysége által. A tökéletes puhasága a legkiválóbb visszacsatolást nyújtja a labda megütésének pillanatában.

A Gewo Flexxon Soft fejlesztésekor a német mérnökök elsősorban a játék jellemzők kiegyensúlyozottságára összpontosítottak, hogy bármilyen stílusnak megfeleljen. A szivacs puha és dinamikus, sokkal nagyobb pörgést generál a labdán azáltal, hogy a labda mélyebben és hosszabb ideig ül bele a borításba.

A Gewo Flexxon Soft borítást ajánljuk mindenféle tudású játékosnak, akik egy ultra puha és szuper rugalmas borítást keresnek játékukhoz, mert a támadás esetében megfelelően dinamikus, de a védekezés során nagyon pontosan helyezett ütéseket tesz lehetővé.

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.7, 1.9, 2.1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO FLEXXON SOFT” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.