GEWO FLEXXON FX

13.900 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 6. OFF-
Szivacs keménysége 3. Soft+ [33,5-36˚]
Gyorsaság 101 – 115
Pörgetés 105 – 114
Irányítás 85 – 94
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok 2.1/1.9
Gyorsaság 110
Pörgetés 113
Irányítás 94

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Gewo Flexxon FX a puhább változata a Gewo Flexxon borításnak, ezért rugalmasabb és pontosabban helyezett labdákat lehet vele ütni.

A Gewo Flexxon FX mérföldkőnek számít az új generációs borítások fejlesztésének terén, mert innovatív megoldású mikró szerkezetű felszíne kivételesen egyedülálló érzést és tapintást ad a labda megütésekor.

A Hi-Tec szivacs kiváló alapot biztosít arra, hogy a sebesség, a pörgetés és az irányítás megfelelő egyensúlyban lehessen egymással. Az új szivacs további előnye, hogy pontosabb ütéseket tesz lehetővé minden játék helyzetben, és maga a borítás a bizonytalanul eltalált ütések esetében is megbocsátó.

A Gewo Flexxon FX felszíne tapadós, ezért nagyon ravaszul csavart, pörgetett szervákat is könnyedén meg lehet vele játszani. Az asztal mellet vagy attól fél távra állva az ellenfél erősen pörgetett labdáit is hatásosan lehet vele ugyanolyan erővel visszabombázni. Érdemes megemlíteni kiváló hangzását, mely sok játékos számára adhat további segítséget a labda megütéséről, csökkentve ezzel az elkövetkező ütések során a hibázási lehetőséget.

A Gewo Flexxon FX egy professzionális szintű borítás, s ajánljuk mindazok számára, akik javítani szeretnének játékuk teljesítményén: pörgetésre optimalizált nagyon precíz, és szuper összhangban lelhetők fel benne az olyan tulajdonságok, mint a hangzás, a dinamika, a pontosság valamint az energia.

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.9, 2.1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO FLEXXON FX” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük