GEWO BENCE MAJOROS OFF

20.900 Ft

átékstílus OFF
Súly 87-91 gramm
Réteg 7
Sebesség (Gewo skála max. 100) 96
Irányítás (Gewo skála max. 100) 87

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A Gewo Bence Majoros OFF a német cég hétrétegű, tiszta faépítésű ütőfája, amely meglehetősen puha, ezért jó irányítást és hatásos pörgetést tesz lehetővé a legnagyobb erejű ütések esetében is.

A Gewo Bence Majoros OFF kiemelkedő tulajdonsága a nagy sebességű és a puha érintésekkel megjátszható ütések harmóniájában rejlik. Az ütő szerkezetileg négy vékony, de puha és három kemény, de gyors rétegből áll. Az ütőfa minden rétegét a gyártás során gondosan választják ki, hogy ez a dinamikus összetételű ütőfa valójában beteljesíthesse minden támadó stílusú játékos álmát. A plasztik pingponglabdára optimalizált, ezért ezt a típusú labdát magasabban emeli ki az ütések során, mint más OFF játékstílusú karbonos ütőfa.

A Gewo Bence Majoros OFF ütőfa a fiatal és rendkívül tehetséges magyar versenyző, Majoros Bence elvárásai szerint készül, aki jelenleg a Gewo cég szponzorált versenyzője. Az ütőfát Bence aláírása dísziti.

Majoros Bence a 2017. évet az ITTF világranglistán a 163. helyén zárta. (Az ütőfa az olyan közkedvelt OFF kategóriájú, hétrétegű támadó ütőfák versenytársa, mint például a Stiga Clipper, Stiga CC7 vagy a Butterfly Korbel SK7.)

Az ütőfa magyar termék – Made in Hungary

További információk

Nyél

anatóm (AN), egyenes (ST), konkáv (FL)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GEWO BENCE MAJOROS OFF” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük