Donic Bluefire JP 03

19.780 Ft

Kontrol: 7+
Gyorsaság: 9+
Pörgetés: 10++
Keménység: puha+

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

BLUEFIRE JP 01 – JP 03
A kiváló Bluefire borítás a japánoknak és a Formula DONIC FD3 Technológiának köszönhetően fejlődésnek indult, melynek eredménye a Bluefire JP01 és a Bluefire JP03 lett.
Ennél a legújabb fejlesztésű borításnál megmaradt a jól bevált, dinamikus kék szivacs, de egy kissé finomabb pórusú szerkezetet kapott. Ennek köszönhető a maximális katapultérzés és a labda ívessége. A rendkívül jó tapadású, feszes, de ugyanakkor rugalmas felületű gumi maximális pörgetést és fantasztikus kontrollt biztosít.
A BLUEFIRE JP szinte minden típusú játékosnak ajánlott. A leggyorsabb és a legkeményebb verziója a BLUEFIRE JP 01, mely egyaránt ajánlott olyan játékosok számára, akik asztal közeli támadó játékot játszanak, valamint azoknak, akik az asztaltól távolabb helyezkednek el.
A BLUEFIRE JP 03 puhább szivacsának köszönhetően tökéletes kontrolladatokkal rendelkezik. Kitűnő választás támadó játékosoknak, valamint „allround” játékosoknak egyaránt.
Egy rendkívül jó tapadású, feszes, de ugyanakkor rugalmas felületű gumi puhább szivaccsal kombinálva. Kiváló érzést biztosít játék közben, mely kitűnő kontrolljának köszönhető.

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

1.8, 2.0, max

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Donic Bluefire JP 03” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük