DHS HURRICANE 3

7.990 Ft

Borítás típusa Szoft
Játékstílus 6. OFF-
Szivacs keménysége 7. Hard- [44,5-47˚]
Gyorsaság 86 – 100
Pörgetés 95 – 104
Irányítás 85 – 94
PARAMÉTEREK
Kapható vastagságok Max / 2.15
Gyorsaság 96
Pörgetés 99
Irányítás 94

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A DHS Hurricane 3 borítást eredetileg azoknak a kínai játékosoknak tervezték, akik nem bánták, ha nem a leggyorsabb és a legerőteljesebb a borításuk, de az fontos volt számukra, hogy mérnöki pontossággal helyezhessék vele a labdát, továbbá képesek lehessenek vele bármilyen technikás megoldásra.

Befelé forduló szemcséi ugyanúgy, mint a Hurricane 2 esetében az átlagosnál rövidebbek. A Hurricane 3 befelé forduló szemcséinek geometriai formája azonban más, mint a Hurricane 2 gumilapja alatt lévő szemcsék formája. A Hurricane 3 borítással ezért pontosabban lehet helyezni a labdát. A gumilap felszíne tapadós.

A DHS Hurricane 3 mind a mai napig az egyik legnépszerűbb klasszikus kínai borítás, amellyel számos kínai válogatott versenyző használt és használ, mint például Liu Guozheng.

A DHS Hurricane 3 azoknak a játékosoknak ajánlható, akik a kontrollt és az érzékenységet részesítik előnyben, és játékstílusukat a hurokkal történő kivezetés jellemzi. Akik a borítást szeretnék kicsit gyorsabbá tenni, bátran használhatnak gyorsítót (booster).

További információk

Szín

fekete, piros

Vastagság

2.1, max

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DHS HURRICANE 3” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük