Borítás Joola

 
5/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  5.   oldalra

Következő oldal

Joola 4 you

Borítás fekete vagy piros
Jutányos árú borítást kínálni a szerényebb költségvetéssel rendelkező játékosoknak! Ez az elképzelés megvalósításaként jött létre a 4You. Ez a borítás nem kezdőknek ajánlott, még akkor sem, ha az árából erre lehetne következtetni. Támadó „mindenes” ő, kiváló Japán minőségben. Azon támadó játékosoknak ajánlott, akik az érzékelésre is jelentős hangsúlyt fektetnek. Egyedülálló az ár/érték arány!
Vastagság: 1.5mm – 1.8mm – 2.0
Joola Axxess

Borítás fekete vagy piros
A JOOLA AXXESS tökéletes alternatíva a lelkes kezdő játékosok számára. A borítás egy puha, (37.5°) kis porózusú szivacs és egy sűrű, de vékony szemcsékkel kapcsolódó felső rész kombinációja, melyet magas szintű kontroll érzet és rugalmasság jellemez. A JOOLA AXXESS magas szintű támogatást nyújt, a különböző ütéstechnikák elsajátításánál, és a labda irányításánál is. A rendkívül jól tapadó és rugalmas felső rész lehetővé teszi olyan pörgetések kivitelezését is, melyek megizzaszthatják az ellenfeleket.
Vastagság: 1,8mm – 2,1mm
Joola Badman Reloaded

Hosszú szemcse fekete vagy piros
Sok játékos szerint a JOOLA badman volt eddig, a legjobb és legveszélyesebb „kezeletlen” védőszemcse. Miután a védő szemcsék kezelését betiltották, a JOOLA átdolgozta a badman szemcsét a legújabb Tensor-technológia segítségével. A JOOLA legjobb védőspecialistáinak – mint a 2006-os brémai csapat világbajnokságon bronzérmes Tatiana Kostromina, vagy Dél-amerika egyéni bajnoka Liu Song – véleménye szerint, a reloaded változat jelenleg a ping-pong piac legjobb védő szemcséje. A JOOLA badman reloaded-del a kezelt szemcsékre jellemző extrém nyeséseket és a veszélyes droppolásokat/lebegtetéseket is végre lehet hajtani.
Vastagság: ox – 1.4mm
Joola CWX

Hosszú szemcse fekete vagy piros
Ahhoz, hogy valaki napjainkban sikeres védekező játékos lehessen, rendkívül fontos, hogy folyamatosan fejlesszen a játék több elemében is egyszerre. Ma már nem csak az asztaltól távoli nyesésekben kell jónak lenni, hanem az asztal felett és az asztaltól kis távolságra is sikeresnek kell lennie. Ezt az agilitást teszi lehetővé ez a hosszú szemcsés borítás. Chen Weixing közreműködésével kifejlesztett JOOLA CWX, egy olyan hosszú szemcsés borítás, amellyel a sokoldalú védő játék elemei hatékonyan kivitelezhetők. A rózsaszín színű (50°) szivacs, a beépített Tensor technológiával megfelelő dinamikát biztosít az asztaltól távoli nyesésekhez, a szivacs keménysége pedig lehetővé teszi az asztalhoz közeli rövid mozdulattal kivitelezett zavaró nyeséseket is. A hosszú szemcsék fejének mikro barázdáltsága, a szemcsék rugalmassága és szoros egymás melletti elhelyezkedése teszi lehetővé az extrém nyesések sikeres kivitelezését kiemelkedő kontroll mellett.
Vastagság: ox – 0.5mm – 0.9mm
Joola Energy X-tra

Borítás fekete vagy piros
A belső energiával rendelkező borítások a gyorsragasztás alternatívájaként lettek kifejlesztve. Ezen borítások továbbfejlesztett változata az Energy X-tra. A puha (37,5°) szivacsalátét a gyorsragasztás új dimenzióját valósítja meg. Olyan játékosoknak ajánlott, akik az érzékelést értékelik, anélkül, hogy lemondanának a gyorsragasztás előnyeiről.
Vastagság: 1.8mm – 2.0mm – max
Joola Express Ultra

Rövid szemcse fekete vagy piros
A támadó szemcsével játszók is már hosszú ideje használják a gyorsragasztás előnyeit. A ragasztási tilalom bevezetésével jött el a JOOLA express ultra ideje, mivel ezzel a termékkel olyan támadó szemcsét kínálunk, amelybe be lett építve a ragasztási effektus. Ez a borítás különösen ajánlott profiknak és ambiciózus támadó játékosoknak egyaránt.
Vastagság: 2.0mm – max
Joola Express X-plode

Borítás fekete vagy piros
A ragasztási tilalom bevezetése óta, a JOOLA express a beépített ragasztási effektussal biztosítja a játék gyorsaságát és azt az élvezetet, amelyet eddig a gyorsragasztás nyújtott. A JOOLA express X-ploddal a JOOLA a sikeres express széria egy olyan új modelljét dobta piacra, amely kimondottan a pörgetésekre lett kifejlesztve, természetesen az express gyorsaság megtartása mellett…
Vastagság: 1.8mm – 2.0mm – max
Joola Mambo

Borítás fekete vagy piros
Igen rövid idő alatt lépett a klasszikusok közé. Az egyedi Mambo hangzás ma már legendárisnak számít. A Mambo egy Japánból jövő, forradalmian új technikai megoldás eredménye, melynek lényege, hogy szivacsban és a felsőgumiban eddig elképzelhetetlen mértékben megemelték a kémiai töltőanyagok részarányát. Ez az eljárás pozitívan hat a labdaérzékelésre és a hangeffektusra is, anélkül, hogy a borítás gyorsasága és rugalmassága ennek kárát látná.
Vastagság: 1.8mm – 2.0mm – max

Következő oldal

 
5/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  5.   oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki:


    Warning: Undefined array key 0 in /home/ppclubeu/new.ppclub.eu/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924