Borítás Butterfly 6

Ugrás az  1.  2.  3.  4.  5.  oldalra
6/6. oldal
Előző oldal
Butterfly Tenergy 64 FX

Borítás piros vagy fekete
A Tenergy 64 FX a közkedvelt Tenergy sorozatnak nemcsak a legújabb, hanem a legpuhább változata is. A Tenergy 64 az FX kategóriában ötvözi a bevált, nagyon rugalmas és jól tapadó felső gumiréteget a Tenergy 05 FX és a Tenergy 25 FX borítások révén már jól ismert spring sponge (rugós szivacs) technológiával. Ez a szivacs kb. 10%-kal puhább a Tenergy-borításaink esetében megszokott rugós szivacsnál. A felső gumiréteg viszonylag hosszú, keskeny szemcsenyakainak és a puhább spring sponge-nak (rugós szivacsnak) köszönhetően egyedi játékélményhez juttatja a játékost. A borítás ezen tulajdonságát bizonyára értékelik majd az “érzéses” pörgetésekkel játszó játékosok. A Tenergy 64 FX a frissen ragasztott borítás érzetét kelti. A Tenergy 64 FX nagyszerű játékélményt és kontrollt biztosít. Ezt a borítást kifejezetten azoknak a játékosoknak fejlesztették ki, akiknek a gyors és az agresszív játéknál sokkal fontosabb a gyorsan pörgő labda és a borítás “érzésessége”. Ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy ez a high tech borítás ne kínálna lehetőséget gyors játékra. A Tenergy 64 FX borítást a közepes távolságból játszó, érzéses ütéseket előnyben részesítő és/vagy a kontrollt és a változatosságot is kedvelő támadó játékosoknak ajánljuk. A Tenergy 64 FX vitathatatlanul a Tenergy-sorozat leghangosabb borítása. A Tenergy 64 FX fonákoldali borításként is kiválóan alkalmazható azoknál a játékosoknál, akik kiváló kontrollt, ugyanakkor veszélyes pörgetéseket is lehetővé tevő borítást keresnek inkább passzív, de ellentámadásba átmenő és pörgetéses szakaszokkal tarkított játékukhoz Jól alkalmazható érzéses, pörgő labdát eredményező kezdő pörgetéseknél is. Tenergy 64 FX: tökéletes kontrollt, nagy sebességnél veszélyes pörgetési lehetőséget kínáló borítás. A játékélmény maga!
Gyorsaság: 13.5; Pörgés: 10.5; Keménység: 32°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 80

Borítás piros vagy fekete
TENERGY 80 – az ideális egyensúly megteremtője. A TENERGY 80 a Tenergy borításoknak a választékát bővíti, a gyorsaságot és a pörgetéseket optimálisan kiegyensúlyozó felépítésével. A borítás a BUTTERFLY fejlesztői csapata által újonnan kifejlesztett “Pimples Code 180” felső gumiréteggel kerül forgalomba. A borítás megalkotásánál kifejezetten a pörgetéseken alapuló játékstílust helyeztük előtérbe. A TENERGY 80 érzésesség szempontjából a Tenergy 05 és a Tenergy 64 között helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy a TENERGY 80-nal az asztalközeli pörgetések nagyon jól megjátszhatóak, ugyanakkor a Tenergy 05 borításhoz hasonló kontroll érhető el. Közepes távolságból szintén nagyon dinamikus pörgetésekre ad lehetőséget. A változatos pörgetéseket alkalmazók, akik eddig a Tenergy 05 vagy a Tenergy 64 használatával technikai kompromisszumokat voltak kénytelenek kötni, a Tenergy 80-ban megtalálhatják a számukra ideális borítást, sőt eddig ismeretlen játéktulajdonságokat is felfedezhetnek.
Gyorsaság: 13.25; Pörgés: 11.25; Keménység: 36°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 80 FX

Borítás piros vagy fekete
A Tenergy 80 FX borítás remek választás azoknak, akik a Tenergy 80 tulajdonságait nagyobb kontroll mellett szeretnék élvezni. 4° puhább szivacs került ugyanarra a gumirétegre, így biztosabb játék játszható a Tenergy 80 FX- szel.
Gyorsaság: 13.25; Pörgés: 11.25; Keménység: 32°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Előző oldal
Ugrás az  1.  2.  3.  4.  5.   oldalra
6/6. oldal

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: