Borítás Butterfly 5

Ugrás az  1.  2.  3.  4.  oldalra
6/5. oldal
Ugrás az  6.  oldalra
Előző oldal
Következő oldal
Butterfly Tenergy 05 FX

Borítás piros vagy fekete
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Butterfly borításfejlesztője a Tenergy 05 megalkotásával a friss ragasztók alkalmazásának betiltását követően új korszakot indított az asztalitenisz történetében. A Tenergy 05 FX ennek a sikertörténetnek a folytatását jelenti. Ez a borítás is egyesíti a két jól bevált technológiát: a High Tension (“Nagy Húzóerő”) és a Spring Sponge (“Rugós Szivacs”) technológiát. A Tenergy 05 borítás FX változatánál valamivel lágyabb szivacsot alkalmaztak a tervezők, ám a jellemző Tenergy-tulajdonságok továbbra is megmaradtak: gyors pörgetésre kiválóan alkalmas felső gumi; dinamikus szivacs, a frissen ragasztott gumi érzetét kelti; kiemelkedő minőségű kialakítás. A Tenergy 05 FX azon játékosoknak ajánlható, akik a Tenergy 05 borítást egy picit keménynek találták. A lágyabb guminak köszönhetően az FX változatnál a labda jobban beleül a borításba, és szebb lesz az ütések hangja, ami a játékosokat a “régi szép időkre” emlékezteti.
Gyorsaság: 13.0; Pörgés: 11.5; Keménység: 32°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 05 HARD

Borítás piros vagy fekete
Tenergy 05 HARD a Tenergy-sorozat legújabb tagja. Keményebb felsőréteg és Spring Sponge technológiával készült szivacs jellemzi. Tenergy 05 HARD dinamikusabb játékot engedélyez, nagyobb pontosággal, erővel és pörgetéssel- a többi Tenergy-hez képest. Első sorban fejlett technikájú játékosoknak ajánljuk ezt a borítást. A Tenergy 05 HARD-ot úgy tervezték, hogy támogassa a gyorsuló pörgető-teljesítményt kereső ambiciózus játékosokat.
Gyorsaság: 13.0; Pörgés: 11.5; Keménység: 43°
Vastagság: 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 25

Borítás piros vagy fekete
TENERGY 25 – Erő és pontosság az asztal közeli játékhoz. A TENERGY 25 kiváló osztályzatot kapott a Butterfly cég által szponzorált világklasszis játékosoktól, a TENERGY 25 bizonyítottan az asztal közeli játékhoz a legalkalmasabb. A TENERGY 25 a többi borítás szemcséinél nagyobb átmérővel rendelkezik, így dinamikus támadó játék, erőteljes pörgetések jellemzik használóját. A TENERGY 25 a tökéletes megoldás az erőteljesen és pontosan pörgető játékosok számára. Az elnevezést a fejlesztés során használt kód alapján kapta, ezért kapta a TENERGY 25 fantázianevet. A borítás használója számára támadó játékot tesz lehetővé, melyben egyesül pörgetés és erő egyaránt, akár asztal közeli, akár közepes távolságból való játékról van szó. Ez tökéletes választás a ma és holnap játékosai számára.
Gyorsaság: 13.25; Pörgés: 11.0; Keménység: 36°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 25 FX

Borítás piros vagy fekete
TENERGY 25 FX a TENERGY család legjobban “csörgő” tagja. A TENERGY 25 FX borítás a japán Butterfly cég kiegészítő borítása, mely keménysége miatt inkább Ázsiában népszerű, mégis rengeteg játékos választja Európaszerte is játékához. A szivacs keménysége 32°, kissé lágyabb, mint a TENERGY 25 szivacsa, mégis a “Spring Sponge” (“Rugós Szivacs”) által megszokott kontrollt kapjuk. Játék közben a sokak által közkedvelt “csörgő” hangot hallatja, mindamellett, hogy tuningot (olaj réteget) egyáltalán nem igényel. A TENERGY 25 gumi fedőrétegének előnyeit egy lágyabb “Spring Sponge” (“Rugós Szivacs”) szivaccsal kombinálva találjuk meg ebben a borításban. A tökéletes pörgetést és precizitást kedvelő játékosok számára ajánlott a TENERGY 25 FX borítás.
Gyorsaság: 13.25; Pörgés: 11.5; Keménység: 32°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 64

Borítás piros vagy fekete
A TENERGY 64 a borítás család gyors támadó tagja. A 64-es szám a fejlesztés során használt, a szemcsét jellemző kód volt, így kapta a TENERGY 64 nevet. A TENERGY 64 befelé forduló szemcséi kisebb átmérővel készülnek, mint a TENERGY 05 szemcséi, így lágyabb érzést biztosítanak használójának. A Butterfly High Tension (Nagy Húzóerő) technológiája egy gyors és dinamikus borítás létrehozását lehetővé tett felhasználva a “Spring Sponge”-ot (“Rugós Szivacs”), mely egyedülálló újdonság a borítások piacán. A “Spring Sponge” képessé teszi használóját, hogy katapult-szerűen lője vissza az erőteljesen érkező és maximálisan pörgő labdát az ellenfél oldalára. A TENERGY 64 a közepes távolságból játszó támadó játékosok számára tökéletes választás.
Gyorsaság: 13.5; Pörgés: 10.5; Keménység: 36°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Előző oldal
Következő oldal
Ugrás az  1.  2.  3.  4.   oldalra
6/5. oldal
Ugrás az  6.  oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: