Borítás Butterfly 4

Ugrás az  1.  2.  3.  oldalra
6/4. oldal
Ugrás a  5.  6.   oldalra
Előző oldal
Következő oldal
Butterfly Sriver EL

Borítás piros vagy fekete
A Butterfly büszkén mutatja be a Sriver család legújabb tagját, a SRIVER EL borítását. Ebben a borításban a Sriver család tökéletesen kifejlesztett gumirétege egy közepesen lágy rugalmasságú szivaccsal egyesül.
Gyorsaság: 10.0; Pörgés: 8.0; Keménység: 35°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm – max
Butterfly Sriver FX

Borítás piros vagy fekete
SRIVER FX a SRIVER család legújabb tagja. A Butterfly cég büszkén mutatja be a Sriver család új fejlesztését, mely a SRIVER FX fantázianevet kapta. A borítást az igazán technikás játékosoknak fejlesztették ki. Az FX-ben ötvöződik a hagyományosan kiváló Sriver gumiréteg egy sokkal érzékenyebb, lágyabb szivaccsal. Ez a kombináció lehetővé teszi a modern pörgetős támadó játékos számára, hogy nagyobb pörgetésvariációkat alkalmazzon még az igazán gyors labdák mellett is. Kissé lassúbb a Sriver L/S borításoknál, cserébe rengeteg érzés van benne a lágyabb szivacs révén. A SRIVER FX-ben megvan mindaz, amit a Sriver családtól már megszokhattunk, vagyis nagy sebesség és kiváló kontroll. Ezen túl pedig remek érzést biztosít még gyors labdák esetén is, mely lehetővé teszi az úgynevezett sokoldalú európai játékmódot. Nagyszerűen helyezhető a borítással az adogatás, fogadás, pörgetés, de még a rövidjáték is.
Gyorsaság: 10.0; Pörgés: 8.0; Keménység: 33°
Vastagság: 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm – max
Butterfly Super Anti

Anti piros vagy fekete
A Super Anti a Butterfly cég egy nagyon kontrollos, pörgetésérzékeny anti-gumirétegű borítása. A szinte tapadásmentes gumiréteg és az erőteljesen tompító porózus szivacs kombinációja egy nagyon kontrollált borítást ad. A 1,5 mm-es változat kiválóan alkalmas hagyományos védekező játékra, az 1,9 mm-es ezen felül remek az agresszív kezelős játékosoknak is, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra.
Gyorsaság: 4.0; Pörgés: 3.0; Keménység: 25°
Vastagság: 1.5mm – 1.9mm
Butterfly Tackiness Chop

Borítás piros vagy fekete
TACKINESS Chop borítás az extrém tapadású és igazán rugalmas guminak, valamint a befelé forduló, lágyabb szemcséknek köszönhetően kiválóan alkalmas minden védekező stílusú játékos számára. A szivacs és gumi ezen kombinációjának köszönhetően kontrollált védekező játékhoz ideális választás. A borítás hatalmas nyesések alkalmazását teszi lehetővé használója számára.
Gyorsaság: 6.5; Pörgés: 10.0; Keménység: 32°
Vastagság: 1.1mm – 1.3mm – 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm
Butterfly Tackiness Chop II.

Borítás piros vagy fekete
A TACKINESS Chop II borítás a TACKINESS borításcsalád régóta várt tagja, mely a pontos védekező- és támadójáték letéteményese. A TACKINESS Chop II fejlesztése során a Butterfly cég az offenzívebb játékot helyezte előtérbe, melyet maximálisan sikerült elérnie a klasszikus (TACKINESS Chop) változathoz képest. A TACKINESS Chop II borítás a pontos helyezések mellett némileg keményebb szivacsréteggel teszi lehetővé erőteljesebb támadójáték alkalmazását. Mindazonáltal tökéletes kontroll érhető el mindenfajta ütés alkalmazásásnál.
Gyorsaság: 7.5; Pörgés: 10.0; Keménység: 41°
Vastagság: 1.1mm – 1.3mm – 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm
Butterfly Tackiness Drive

Borítás piros vagy fekete
TACKINESS Drive borítás a japán Butterfly cég egyik legmegbecsültebb borítása az elmúlt 15 év távlatában. Az ezt a borítást választó játékosok nagy pörgetéseket, nyeséseket, kimagasló kontrollt érhetnek el még nagy sebesség mellet is. A TACKINESS D borítás extrém tapadású és rendkívül elasztikus gumirétegének köszönhetően védekező és támadó játékhoz egyaránt alkalmas. A szivacsréteg kissé keményebb a maximális ütőerő kihasználása érdekében, mégis igazán érzésessé teszi a lágyabb ütések, kezelések alkalmával. A TACKINESS Drive borítás tökéletes választás a védekezést és támadást egyaránt kedvelő és alkalmazó játékosok számára.
Gyorsaság: 8.5; Pörgés: 9.0; Keménység: 38°
Vastagság: 1.3mm – 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Tenergy 05

Borítás piros vagy fekete
A TENERGY borítás az első, melyben a Butterfly az újonnan kifejlesztett “Spring Sponge” (“Rugós Szivacs”) technológiát alkalmazta. A szivacs keménynek hat, a kiváló technológia mégis lehetővé teszi, hogy a labda elegendő időt töltsön a borításon, így megfelelő érzést biztosít használója számára. A TENERGY 05 egyesíti a robbanékony szivacsot az újonnan kifejlesztett, nagy húzóerejű gumiréteggel a maximális felületi tapadás érdekében. Ennek eredményeképpen a borítás erőteljes pörgést biztosít az adogatások és pörgető ütések alkalmával. A TENERGY a leggyorsabb és legrobbanékonyabb a borítások között, melyet bármiféle tuning, vagy hagyományos ragasztó alkalmazása nélkül biztosít. A TENERGY a teljes élettartama során megtartja sebességét és húzóerejét különleges kezelés alkalmazása nélkül. Végre itt van az a borítás, mely azt az érzést kelti használójában, mintha a 38 mm átmérőjű labdával folyna a játék. A világ elit mezőnyébe tartozó TIMO BOLL a következőt mondta a borításról: „A Butterfly borítások extrém körülmények és nagy igénybevétel esetén is tökéletes kontrollt biztosítanak. A Butterfly borításon sosem múlik győzelem vagy vereség, sosem!”
Gyorsaság: 13.0; Pörgés: 11.5; Keménység: 36°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Előző oldal
Következő oldal
Ugrás az  1.  2.  3.  oldalra
6/4. oldal
Ugrás a  5.  6.   oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: