Borítás Butterfly 3

Ugrás az  1.  2.  oldalra
6/3. oldal
Ugrás a  4.  5.  6.   oldalra
Előző oldal
Következő oldal
Butterfly Orthodox

Rövid-szemcse szivacs nélkül piros vagy fekete
Az Orthodox a Butterfly cég klasszikus rövid szemcsés gumija, mely a “régi idők iskolá”-ját idézi. A lassú és kontrollált borítás ideális asztalközeli játékhoz, és alkalomszerű támadásokra. A majdnem sima felület végett szinte nincs pörgés a kezdeményező ütésben, ugyanakkor az erős pörgetéseket is könnyedén lehet kezelni vele. Mindamellett az Orthodox borítás ideális a klasszikus védekező játékra is.
Gyorsaság: 6.0; Pörgés: 4.25; Keménység: 30°
Vastagság: OX
Butterfly Raystorm

Rövid-szemcse piros vagy fekete
Puha, igazán pörgős pörgetéseket tesz lehetővé a rövid támadó szemcsés Raystorm borítás. Használata viszonylag könnyű, az egyéb támadó szemcsékkel összehasonlítva. Hasonlóan viselkedik játék közben, mint egy hagyományos szoft borítás. Első generációs High Tension technológiás rövid, támadó szemcse. Optimális aktív és passzív támadáshoz remek kontrollal.
Gyorsaság: 9.75; Pörgés: 7.0; Keménység: 34°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Roundell

Borítás piros vagy fekete
Gyors támadó borítás. Hasonló hangot produkál, mint a korábban használt hagyományosan ragasztott borítások. Nagyon könnyű és egysszerű a használata. Kiválóan alkalmas erős pörgetéses játékhoz. Lenyűgöző sebesség, pörgés és kontroll érhető el vele a rugalmas gumirétegnek és szivacsnak köszönhetően, hangja zene a fülnek. A Roundell a legújabb High Tension (Nagy Húzóerő) technológiával készült borítás. A ROUNDELL borítás új dimenziót nyit meg és lehetővé teszi, hogy a teljes belső potenciálodat felfedezd. Roundell a következő lépés a profivá válás érzése felé.
Gyorsaság: 12.8; Pörgés: 10.2; Keménység: 35°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Roundell Hard

Borítás piros vagy fekete
A ROUNDELL HARD borítás a Roundell család legkeményebb tagja, mely agresszív, gyors, dinamikus játékot tesz lehetővé. Erő és állandóság jellemzi, így igazán megbízható a támadó játék alkalmával. Középtávból játszóknak tökéletes választás, ez a rugalmas, felső gumirétegének köszönhető.
Gyorsaság: 12.8; Pörgés: 10.2; Keménység: 40°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Roundell Soft

Borítás piros vagy fekete
A ROUNDELL SOFT egy gyors támadó borítás, mely ugyanazt a “csörgő” hangot hallatja, mint a korábbi, hagyományos (oldószeres) ragasztóval ragasztott ütők. High Tension (Nagy Húzóerő) technológiával készült borítás, melyet gyors támadó játékhoz és nagy pörgetésekhez fejlesztettek ki. Kiváló kontroll jellemzi, mely a lágy, ugyanakkor dinamikus szivacsnak köszönhető. A ROUNDELL SOFT borítás egy lágyabb szivaccsal készül, így a labda hosszabb időt tölthet el az ütőn, ezáltal megbízható kontroll érhető el. A Roundell borítás család lenyűgöző pörgést és sebességet hoz létre, mely a rugalmas gumirétegnek köszönhető, és játék közben a labda hangja zene a fül számára.
Gyorsaság: 12.8; Pörgés: 10.2; Keménység: 32°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Rozena

Borítás piros vagy fekete
ERŐTELJES MÉGIS KEZES. A Spring Sponge szivacs és a High Tensio technológia kombinációját ötvözték egy újonnan kifejlesztett magas toleranciájú fedőlappal. A Butterfly által kifejlesztett egyedülálló High Tension technológia, lehetővé teszi a dinamikus játékstílust és a magas stabilitást, kompenzálva a magaszintű játék kényes hibáit. A ROZENA minősége követi a legendás elődeit (Tenergy család). Asztalközeli és közepes távolságból történő ütéseket támogatja.
Gyorsaság: 13.0; Pörgés: 10.8; Keménység: 35°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Spin Art

Borítás piros vagy fekete
A Butterfly büszkén mutatja be legújabb Spring Sponge (Rugós Szivacs) technológiájú borítását a Spin Art-ot. Ez a borítás a legpörgetősebb és a legkiegyensúlyozottabb támadó borítás a Butterfly termékpalettáján. A Spring Sponge technológia, a kemény szivacs és az igencsak tapadós gumiréteg nagyon dinamikus borítást eredményez. A SPIN ART borítás nagy sebességet biztosít mindamellett, hogy a kimagasló pörgés és dinamika is megmaradt.
Gyorsaság: 11.9; Pörgés: 11.5; Keménység: 48°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Sriver

Borítás piros vagy fekete
A SRIVER borítás a világ legismertebb és legnépszerűbb gyors támadó játékhoz alkalmazható borítása. Ezt a borítást megjelenése óta minden egyéb borításnál több világranglisa helyezett használta. Megbízhatóságával és állandó teljesítményével kivívta a játékosok és szakértők elismerését. Több mint 20 világ- és 70 Európa-bajnok ért el sikereket a Sriver borításokkal. Viszonylag kemény és tapadós gumiréteg, valamint közepes keménységű, rugalmas szivacs jellemzi; ezáltal egy robbanékony támadó borítást eredményez (az 1,9mm-től a max-os szivacsvastagságig), vagy egy olyan borítást, mely nagyobb kontrollt és variálhatóságot hoz létre (az 1.3 mm-től 1.7 mm szivacsvastagságig). Ezzel megteremti az egyensúlyt sebesség és pörgés között. A Butterfly cég a következőt mondja róla: “Minden idők egyik legjobb borítása. Nincs másik olyan borítás, mely a sebesség és pörgés olyan skáláját hozná létre, mint a SRIVER. A Sriver borításban megtalálható az összes sebességi fokozat és világklasszisok közül szinte minden stílusú játékos használja.”
Gyorsaság: 10.0; Pörgés: 8.0; Keménység: 38°
Vastagság: 1.3mm – 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm – max
Előző oldal
Következő oldal
Ugrás az  1.  2.  oldalra
6/3. oldal
Ugrás a  4.  5.  6.   oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: