Borítás Butterfly 2

Ugrás az  1.  oldalra
6/2. oldal
Ugrás a  3.  4.  5.  6.   oldalra
Előző oldal
Következő oldal
Butterfly Feint Long II.

Hosszú-szemcse piros vagy fekete
Ez a hosszú szemcse az asztalhoz közeli védekező, nyeső és kezelő játékosok számára készült. Igazán hatákony játékot tesz lehetővé. A borítást olyan klasszis játékosok használják, mint Joo Se Hyuk, Matthew Syed, Koji Matsushite, Ntaniel Tsiokas. Szemcseszélesség: kb. 1.5mm; Szemcsehossz: kb. 1.6mm; Szemcsék egymástól való távolsága: kb. 1.4mm
Gyorsaság: 6.25; Pörgés: 3.25; Keménység: 38°
Vastagság: OX – 0.5mm – 1.1mm – 1.3mm
Butterfly Feint Long III.

Hosszú-szemcse piros vagy fekete
A FEINT LONG III borítás a Feint Long II borítás továbbfejlesztett változata. A lágyabb szivacs, amit ennél a borításnál használtak segít a labdát laposabban tartani védekezésnél és kezelésnél pedig “lebegősebbbé”, így eredményezve igen kellemetlen labdákat. A FEINT LONG III a klasszikus, távolról védekező játékosok számára tökéletes választás.
Gyorsaság: 6.0; Pörgés: 4.0; Keménység: 25°
Vastagság: OX – 0.5mm – 1.1mm – 1.3mm
Butterfly Feint Soft

Hosszú-szemcse piros vagy fekete
Ez a hagyományos hosszú szemcsés borítás kiválóan alkalmas a pörgetések elleni játékra. A hosszú szemcsékre érkező pörgetések anélkül, hogy beleragadnának a szemcsékbe és kilőnének onnan, ehelyett az érkező pörgést felhasználva mennek vissza az ellenfél térfelére.
Gyorsaság: 4.5; Pörgés: 3.5; Keménység: 25°
Vastagság: 1.1mm – 1.5mm
Butterfly Flarestorm II.

Rövid-szemcse piros vagy fekete
A Flarestorm II felső gumirétege az elődjéhez, Flarestorm-hoz hasonló. Gyors pörgetésre alkalmas tehát, amely elsősorban az adogatásoknál és az adogatások fogadásánál érezteti az előnyeit. A szivacs azonban egyértelműen puhább, és fantasztikus hanghatású. A Butterfly itt is a más támadó borításoknál is alkalmazott és ismert High Tension technológiát használta fel. A technológia lehetővé teszi a játékos dinamikájának növelését, így nagyon gyors, támadó labdák indítására ad lehetőséget. Az asztalhoz közeli indító pörgetést, valamint kezeléseket és visszapörgetéseket alkalmazó játékosok számára optimális a Flarestorm II borítás. A nagyon jó pörgési mutatónak köszönhetően veszélyes adogatásokra és “kezelésekre” is lehetőséget ad, továbbá nagyszerű adagatásfogadás valósítható meg vele, amelyeket az ellenfelek általában egyáltalán nem tudnak kiszámítani. A puhább szivacs ugyanakkor nagyobb kontrollt biztosít, anélkül, hogy a labda sebességét jelentősen csökkentené. Összeségében olyan érzés a Flarestorm II borítással játszani, mint egy hagyományos szoft borítású ütővel, azonban az ütések mégiscsak kellemetlenül érkeznek a túloldalra.
Gyorsaság: 11.7; Pörgés: 6.7; Keménység: 32°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm – max
Butterfly Flextra

Borítás piros vagy fekete
A Butterfly Flextra borítása a klasszikus allround borításnak számító Soft D13-at váltja a termékpalettán. Ez a variálható fonákborítás kiváló játéktulajdonságokkal bír, a kezdő és haladó iskolás korú gyerekeknek és a fiatal korosztálynak ajánlható. A Flextra borítás szivacsa viszonylag puha és minden ütésformánál kiváló kontrollt biztosít legyen szó nyesésről, kezelésről, ütésről, vagy akár pörgetésről. Használatával a blokkolások és a visszapörgetések apró hibái elkerülhetők. A felső borítás jól tapad, ezért kiváló a nyesett labdákhoz és a veszélyes, erőtelejes pörgetésekhez. Alkalmazása elsősorban az utánpótlás-nevelésben javasolt.
Gyorsaság: 8.25; Pörgés: 8.75; Keménység: 32°
Vastagság: 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Impartial XB

Rövid-szemcse piros vagy fekete
Az új IMPARTIAL XB borításnál a High Tension technológiát kombinálták a keményebb struktúrájú szemcsével. Egyaránt támogatja a passzív kezelő játékot, csak úgy mint a gyors támadójátékot. Asztal közeli játékohoz ajánlott ez a borítás.
Gyorsaság: 11.9; Pörgés: 6.7; Keménység: 30°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm – max
Butterfly Impartial XS

Rövid-szemcse piros vagy fekete
Az új IMPARTIAL XS rövid szemcse támogatja a dinamikus és pörgetés-orientált játékot: a rugalmas High Tension technológia és a speciális szemcsék együtt pörgést és gyorsaságot eredményeznek. Olyan támadó játékosoknak ajánlott ez a borítás, akik az agresszív kezelő játék melett szeretnének pörgetéssel színesíteni a támadó játékukat.
Gyorsaság: 12.2; Pörgés: 7.9; Keménység: 30°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm – max
Előző oldal
Következő oldal
Ugrás az  1.  oldalra
6/2. oldal
Ugrás a  3.  4.  5.  6.   oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: