Borítás Butterfly

 
6/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  5.  6.   oldalra

Következő oldal

Butterfly Bryce

Borítás fekete vagy piros
A 2003-ban egyéni világbajnoki címet szerzett Werner Schlager új mércét állított fel pontosság és a sebesség tekintetében. Ebben volt óriási segítségére a Bryce borítás. Az osztrák szupersztár dinamikus támadásokat indított, melyek lapos ívben csapódtak az ellenfél térfelére.
Gyorsaság: 12; Pörgés: 9.5; Keménység: 35°
Vastagság: 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Bryce FX

Borítás fekete vagy piros
A BRYCE FX lágyabb szivacsa kompromisszummentessé teszi a gyors borítást, és magasabb labdaívet biztosít.
Gyorsaság: 12; Pörgés: 9.5; Keménység: 33°
Vastagság: 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Bryce Highspeed

Borítás fekete vagy piros
Nagy teljesítményű borítás “Micro Layer” technológiával. A Butterfly által kifejlesztett “Micro Layer” technológiával (ultra vékony felső réteg) készült borítás, amely fokozza a tapadást a labda és a szoft között. A “High Tension” technológiával (erősebb, tömörebb szivacs) kombinációban a Bryce Highspeed borítás gyorsabb és falsosabb labdákat juttat át a túloldalra, mint az előző Bryce generáció. Ez a borítás ajánlott minden agresszív támadó játékosnak, akik középtávról játszanak. A Butterfly eddigi leggyorsabb borítása.
Gyorsaság: 14.5; Pörgés: 10.3; Keménység: 35°
Vastagság: 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Bryce Speed

Borítás fekete vagy piros
A BRYCE SPEED borítás a Butterfly által gyártott High Tension (Nagy Húzóerő) technológia új generációját képviseli. A technológia lehetővé teszi a játékos számára, hogy a labdaérintés, labdafogás hibátlanul történjen meg, a labda tökéletes kontaktusba kerüljön a borítással. Jóval nagyobb sebesség vagy erő érhető el általa, mint elődjénél a Bryce borításnál. A High Tension technológiájú magas minőségű BRYCE SPEED borítás a jövő generációjának készült, és igen komoly minőségi követelményeknek felel meg. Magasszintű sebesség, erő és energia-együttható jellemzi, melyet megtapasztalva a használója előtt új dimenziók nyílnak meg. Ez egy igazán pompás borítás, amit agresszív támadó játékosnak javasolnak, akik a magas kontrollt is igénylik.
Gyorsaság: 14.0; Pörgés: 9.75; Keménység: 38°
Vastagság: 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Bryce Speed FX

Borítás fekete vagy piros
A BRYCE SPEED FX borításnál a Butterfly cég ugyanazt a gumit alkalmazza, melyet a BRYCE SPEED-nél, azonban egy lágyabb, rugalmasabb szivacson nyugszik. Ennek eredményeképpen nagyobb kontroll válik elérhetővé. A BRYCE SPEED FX borítás a Butterfly High Tension (Nagy Húzóerő) technológiával gyártott borításainak új generációját képviseli, amely alkalmas alkalmi és rendszeres asztaliteniszezők számára egyaránt. Azon játékosoknak ajánlott, akik támadó pörgetéseket alkalmaznak, és nagy hangsúlyt helyeznek a pörgésre és kontrollra. Igen erőteljes, dinamikus borítás, amit használója játék alkalmával meg is érezhet.
Gyorsaság: 14.0; Pörgés: 9.75; Keménység: 32°
Vastagság: 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Challenger Attack

Rövid-szemcse fekete vagy piros
A Challenger Attack ideális választás azoknak, akik egy remekül kontrollálható, rövid, támadó szemcsét keresnek. A szemcsekialakításnak köszönhetően nagy pörgetési potenciállal rendelkezik. Pörgetés kezelésére és visszapörgetésére is alkalmas, ugyanakkor villámgyors ellentámadások, gyors ütések vezethető a Challenger Attack borítással. A benne rejlő pörgetési potenciál révén hatásos indulópörgetések jellemzik, melyet az ellenfél gyakran alábecsül. Mint minden rövid szemcse, a Challenger Attack is különösen a passzív kezelésekre, ellentámadásokra alkalmas és az ember érzése a játék során mindig az, hogy az irányítás a kezében van.
Gyorsaság: 9.5; Pörgés: 6.5; Keménység: 35°
Vastagság: 1.5mm – 1.7mm – 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Dignics 05

Borítás fekete vagy piros
Emeli a játék élményét. A Dignics borítás egy magasabb szintű játékba nyújt belépést. Az új- és a továbbfejlesztett Spring Sponge X technológia, valamint a fejlett felső réteg és a „05 kódú” szemcselrendezés kombinációja fokozott tapadást biztosít. A különleges teljesítményhez a Dignics 05 borítás ötvözi a rugalmasságot, a pontosságot és a pörgetés teljesítményét. A legmodernebb támadó asztaliteniszhez, a pörgetésre összpontosítva- a Dignics 05 új szintre emeli a játékot.
Gyorsaság: 13.5; Pörgés: 12; Keménység: 40°
Vastagság: 1.9mm – 2.1mm
Butterfly Feint AG

Hosszú-szemcse fekete vagy piros
Ez a borítás a jövő generáció hosszú szemcséje. A Feint AG az új, High Tension (Nagy Húzóerő) technológiával készült, mely rendkívül dinamikus és agresszív játékot tesz lehetővé. A hosszú szemcsés játékosok számára is szükséges időnként támadni. A pörgés nélküli, ún. lebegő ütéseket, valamint az agresszív, gyors játékot lehetővé téve a Butterfly kifejlesztette a Feint AG borítást. A borítás a pörgések széles skálájának lehetőségét biztoítja használójának, valamint lehetővé teszi azt is, hogy agresszív játékkal nyerő ütést érjenek el vele. A Feint AG egy hosszú szemcsés borítás a támadó és sokoldalú (allround) játék képviselőinek. Szemcsszélesség: kb. 1.5mm; Szemcsmagasság: kb. 1.4mm; Szemcsék egymástól való távolsága: kb. 1.2mm
Gyorsaság: 7.0; Pörgés: 4.0; Keménység: 28°
Vastagság: 1.3mm – 1.7mm

Következő oldal

 
6/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  5.  6.   oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki:


    Warning: Undefined array key 0 in /home/ppclubeu/new.ppclub.eu/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924