Ütőfák 6

Ugrás az  1.  2.  3.  4.  5.  oldalra
7/6. oldal
Ugrás a  7.  oldalra
Előző oldal
Következő oldal

Vissza az Ütőfák 1. oldalára!

Stiga CC7 NCT
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_109737)
A Stiga CC7 ütőfa sokkal gyorsabb és erősebb, mint a CC5 ütőfa. Elsősorban azoknak a kezéhez passzol, akik ügyes támadó játékukat tökéletesen kifinomult technikával hajtják végre. A CC7 ütőfa kiváló partner az asztaltól picit távolabbra kerülve a hosszabb labdamenetek kijátszására is. A kínaiak igényét maradéktalanul teljesíti, egyrészt a CC7 ütőfával nagyon jól lehet megérezni a nagy ívben, hosszan az ellenfél oldalára helyezett pörgetéseket, illetve nagyon alkalmas a “topspin” – erősen előre pörgetett – ütésekre “topspin” ütésekkel való válaszadásra. Másrészt a nagy ívben, az asztalról magasan és távolra elpattanó labdák segítségével könnyedén át lehet venni a labdamenet során annak irányítását és a kezdeményezést.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 45 Sebesség: 142 Rétegek száma:5+2 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF
34.990 Ft
Stiga Rosewood NCT V
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_107837)
Legend – Konkáv, széles (st_107801)
Rosewood NCT 5 a modern támadó játék fája. Agresszív támadó játékosoknak is ajánlott, asztaltól kicsit távolabbi tempós játékra is. Ez az 5 rétegű fa a tempó, súly, kontrol, és a repülési görbe együttes erejét vonja magába, természetesen megfelelő borításokkal. A Természet és a Tudomány ötvöződik benne: válogatott rózsafa kombinálva Stiga a legújabb, szabadalommal védett, Nano Composite Technology-val (NCT). Ennek a technikának köszönhetően a különlegesen kezelt ütőfa felszínén mind a hagyományos, mind az új ragasztók kiválóan tapadnak.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 63 Sebesség: 113 Rétegek száma: 5 Rugalmasság: Power Típus: OFF Súly: 85 gr
36.990 Ft
Stiga Ebenholz NCT V
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_107937)
Legend – Konkáv, széles (st_107901)
Ez az erős és rugalmas ütőfa alkalmas minden játékstílushoz a modern asztalitenisz világában. A legjobb fa anyagoknak kiváló minőségű és egyedülálló kombinációja miatt az Ebenholz NCT V-tel lehetővé válik a maximális irányítás még a legváltozatosabb sebesség és ütem mellett is. Tökéletes súlyelosztása lehetővé teszi, hogy a játékosok minden meccs alatt a teljes potenciáljukat tudják nyújtani. Ezzel a fával hosszabb röppályája lesz a labdának bármilyen ütés esetében, miközben az irányítás nem csökken.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 62 Sebesség: 115 Rétegek száma:5 Rugalmasság: Power Típus: OFF Súly: 90 gr
39.990 Ft
Stiga Rosewood NCT VII
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_108837)
Legend – Konkáv, széles (st_108801)
Rosewood NCT VII ütőfát azoknak a játékosoknak alájuk, akik a nagy sebességet szeretik, miközben az irányítás és az érzékenység is megmarad. Különleges, rózsafából készült, 7 rétegű fa – és került bele egy bizonyos titkos adalék is! Mindez a pontosságot, az erőt, az irányítást és legfőképpen az érzékenységet hivatott volt biztosítani.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 49 Sebesség: 139 Rétegek száma: 7 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF+ Súly: 90 gr
39.990 Ft
Stiga Rosewood XO
Nyél típusa: Legend – Konkáv, széles (st_109201)
A Stiga Rosewood XO felépítésében teljesen megegyezik a Rosewood NCT V ütőfával, habár annál nagyobb sebességet és finomabb érzékelést biztosít. Azoknak a csalafinta játékosoknak ajánljuk, akik a támadást tartják stratégiájuk alappillérének.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 62 Sebesség: 118 Rétegek száma: 5 Rugalmasság: Nearly stiff Típus: OFF
39.990 Ft
Stiga Carbonado 90
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_106137)
A Carbonado 90 karbon rétegei 90 fokos irányban lettek elforgatva, ezért ellenáll a csavarásnak, miközben rugalmasabb és merevebb is. Minél hosszabb és laposabb röppálya miatt kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik szeretnék, hogy a nagy sebesség ellenére még pontosabban találják el a labdát. Nagy a hasznos találati felülete
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 47 Sebesség: 140 Rétegek száma:5+2 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF+
40.100 Ft
Stiga Carbonado 190
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_106037)
Legend – Konkáv, széles (st_106001)
A Carbonado 190 ütőfában a karbon rétegek elforgatásának iránya 90 fokos, így a hajlításnak áll ellen, s ezzel az ütőfa a nagy sebességű ütések során rendkívül pontosan helyezett labdákat tesz lehetővé. A hosszabb és laposabb röppálya, amit ezzel az ütővel el lehet érni, azon játékosoknak az igényeihez igazodik, akik a játék kezdetétől fogva nagy sebességgel játszva szeretnék uralni a mérkőzés minden pillanatát. A Carbonado 190 hasznos találati felülete is egyedi, a hajlítási ellenállásának köszönhetően a hasznos találati felülete az ütő hosszanti tengelyével párhuzamos.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 44 Sebesség: 145 Rétegek száma:5+2 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF
44.100 Ft

Előző oldal
Következő oldal
Ugrás az  1.  2.  3.  4.  5.  oldalra
7/6. oldal
Ugrás a  7.  oldalra

Vissza az Ütőfák 1. oldalára!

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: