Ütőfák 4

Ugrás az  1.  2.  3.  oldalra
7/4. oldal
Ugrás a  5.  6.  7.  oldalra
Előző oldal
Következő oldal

Vissza az Ütőfák 1. oldalára!

Stiga Titanium 5.4
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_109137)
Az egyik legkülönlegesebb szerkezetű támadó ütőfa, amit valaha is építettek. Szerkezetileg 5 réteg fából és 4 réteg titánium por és erős kötésű ragasztó keverékéből áll. Gyorsaság mellett jó kontroll és érzékenység A Titanium 5.4 és a Titanium 5.4 WRB olyan igényes játékosok számára készült, akik az extrém gyorsaságú ütőfákat részesítik előnybe, de nélkülözhetetlen számukra a jó kontroll és érzékenység. Titánium és 5 réteg fából lett megkonstruálva. A különlegesség a 4 titánium rétegben rejlik, mert a szokványostól eltérően nem többrétegű titánium szálak szövete, hanem porrá őrölt titánium szemcsék speciális ragasztóanyaggal vegyített keveréke.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 63 Sebesség: 114 Rétegek száma:5+4 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF+
20.990 Ft
Stiga Infinity VPS V
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_1618100537)
Legend – Konkáv, széles (st_1618100501)
Winner – Anatómiai (st_1618100534)
Minden típusú támadó játékhoz ajánlott, legyen az lágyabb, vagy éppen agresszív támadó játék. Asztalnál is a kínaiakhoz hasonló gyors játékot lehet vele produkálni, hiszen a fa szinte lövi a labdát, villám gyorsan mennek vissza a másik térfélre. Jó kontrollal is rendelkezik, így a technikai elemek is beépíthetők a játékba. A dropp játékot előnyben részesítőknek lehet az eddigieknél nagyobb és hatásosabb fegyver ez a fa.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 70 Sebesség: 100 Rétegek száma:5 Rugalmasság: Nearly stiff Típus: OFF
21.700 Ft
Stiga Clipper CR WRB
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_202537)
A Clipper ütőfa sajátos tulajdonsága a nagy sebességű és a puha érintésekkel megjátszható ütések harmóniája. A sikeres ütő titka a négy vékony, puha külső és a három kemény, gyors belső rétegeltségű szerkezetében rejlik. Minden réteget a gyártás során gondosan választanak ki, hogy ez a dinamikus összetételű ütőfa valójában beteljesíthesse minden támadó stílusú játékos álmát.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 64 Sebesség: 112 Rétegek száma:7 Rugalmasság: Nearly stiff Típus: OFF Súly: 90 gr
21.990 Ft
Stiga Titanium 5.4 WRB
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_209137)
A Titanium 5.4 WRB 4 titánium alapú rétegből és 5 réteg fából lett megkonstruálva. A különlegesség a 4 titánium rétegben rejlik, mert a szokványostól eltérően nem többrétegű titánium szálak szövete az, hanem porrá őrölt titánium szemcsék speciális ragasztóanyaggal vegyített keveréke.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 62 Sebesség: 116 Rétegek száma:5+4 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF+
21.990 Ft
Stiga Nostalgic Allround
Nyél típusa: Master – Konkáv, keskeny (st_105735)
Allround 5-rétegű ütőfa. Kézzel készült Svédországban. Az ABS-labdához kifejlesztve. Környezetbarát ragasztókkal készült. Ugyanaz a kézzel kiválasztott középső furnér, mint az Allround Classic-nál Olyan allround játékosok számára készült, akik egy kicsit nagyobb sebességet keresnek.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 77 Sebesség: 73 Rétegek száma: 5 Típus: ALL+
23.990 Ft
Stiga Eternity VPS V
Nyél típusa: Legend – Konkáv, széles (st_301001)
Master – Konkáv, keskeny (st_301035)
Válogatott minőségi fából készül, melyet egy egyedülálló fűtő és lehűtő eljárással kezeltek. Ez belülről adja a fa külső rétegeinek az energiát, sebességet és rugalmasságot. Minden típusú támadó játékhoz ajánlott, legyen az lágyabb, vagy éppen agresszív támadó játék. Asztalnál is a kínaiakhoz hasonló gyors játékot lehet vele produkálni, hiszen a fa szinte lövi a labdát, villám gyorsan mennek vissza a másik térfélre. Jó kontrollal is rendelkezik, így a technikai elemek is beépíthetők a játékba. A dropp játékot előnyben részesítőknek lehet az eddigieknél nagyobb és hatásosabb fegyver ez a fa.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 66 Sebesség: 107 Rétegek száma:5 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF
25.990 Ft
Stiga Sense 7.6
Nyél típusa: Classic – Egyenes (st_109637)
A Stiga Sense7.6 – hasonlóan a rendkívül népszerű STIGA Carbo 7.6 ütőfához – 7 fa és 6 karbon rétegből áll. A különbség a két ütőfa között a külső borítólemezek hosszabb szárítási idejében van. A külső falemezeket egy hosszadalmas szárítási eljárásnak vetik alá, amelynek az eredménye egy kemény felszín. Ez a kemény felszín gyorsabbá, valamint könnyebbé is teszi ezt az eredetileg sok rétegből álló, ezért a legnehezebb kategóriába tartozó ütőt. A támadó játékosok ennek köszönhetően gyorsabb mozdulatokra lesznek képesek a labdamenetek során. Az ütőfa egyúttal fantasztikus érzéssel és hangzással rendelkezik.
Technikai adatai (Stiga adat): Irányítás: 60 Sebesség: 122 Rétegek száma:7+6 Rugalmasság: Stiff Típus: OFF
25.990 Ft

Előző oldal
Következő oldal
Ugrás az  1.  2.  3.  oldalra
7/4. oldal
Ugrás a  5.  6.  7.  oldalra

Vissza az Ütőfák 1. oldalára!

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: