Borítás

Stiga JMS EVO 1 borítás – 1,8mm
st_929120
Borítás piros vagy fekete
Különleges allround borítás a Jean-Michel Saive szériából, azoknak a játékosoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat. Vele garantáltan könnyen meg lehet tanulni a modern támadójáték mozdulatait, és ki lehet alakítani egy erőteljes támadó stílust, melynél az irányítás kerül a fókuszba.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 96 Pörgetés: 79 Irányítás: 82 Szivacs: Medium Vastagság: 1,8 mm
6.990 Ft
Stiga Chop & Drive 1,8mm
st_981918
Borítás piros vagy fekete
Különleges szivaccsal szerelt borítás, védő stílusú játékhoz. A Stiga Chop & Drive lehetőséget ad a védő és a mindenoldalú játékosának, hogy az ellenfél nagy erejű ütéseit könnyedén lekezeljék, s bármikor képesek legyenek fonák nyesett ütéseikkel zavarba hozni ellenfelüket. A borítás különleges szivacsa tompítja, elveszi az ellenfél támadó ütéseinek élét és növeli a labda kontakt idejét a gumilapon. A különleges szivacs továbbá hihetetlenül finom érzést is biztosít a játékos számára.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 82 Pörgetés: 125 Irányítás: 143 Szivacs: Very sort Vastagság: 1,8 mm
7.990 Ft
Stiga Clippa 1,5mm
st_980815
Rövid-szemcsés borítás piros vagy fekete
Támadó, az asztalhoz közeli játékhoz. A világklasszis szemcsés borítás. A gumilapot kemény szivaccsal kombinálják, ezért a Clippa ideális a gyors, asztalhoz közeli támadó játék esetében.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 107 Pörgetés: 110 Irányítás: 126 Szivacs: Medium Vastagság: 1,5 mm
7.990 Ft
Stiga Innova Ultra Light max
st_983723
Borítás fekete vagy piros
A gyorsaság, pörgetés, kontroll, csörgő hangzás és rugalmasság ötvözete. Nano eljárással készített szivacs: a nagyobb molekulák nagyobb feszültséget generálnak a szivacsban és a gumilapon. Hasonló gyors ragasztós hatás, mint a szerves oldószert tartalmazó ragasztó használatakor. A borítás teljes súlya 10 – 15 %-kal is könnyebb lehet a hagyományos borítás súlyához képest. Az Air-Capsule System típusú szivaccsal kombinált borítás rendkívül ruganyos és rugalmas, az irányítás szempontjából pedig kiváló értékekkel bír.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 110 Pörgetés: 123 Irányítás: 123 Szivacs: Very soft Vastagság: max
9.700 Ft
Stiga Boost TP max
st_989422
Borítás fekete vagy piros
A Stiga Boost TP azoknak a játékosoknak ajánlható, akik a támadó játékukhoz a legpörgetősebb és leggyorsabb borítást keresik, természetesen kiváló érzékenységgel párosítva. A leggyorsabb Stiga borításcsalád tagja: nagyon magas tempó a legkeményebb szivaccsal párosítva beépített gyorsragasztós hatás különleges szivacs: Trans Tension Sponge sebesség és pörgetés a kiváló érzéssel megjelenés éve: 2008. május
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 129 Pörgetés: 125 Irányítás: 96 Szivacs: Hard Vastagság: max
11.990 Ft

Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: