Borítás

7/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  5.  6.  7.  oldalra

Következő oldal

Stiga JMS EVO 1
st_929120
Borítás piros vagy fekete
Különleges allround borítás a Jean-Michel Saive szériából, azoknak a játékosoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat. Vele garantáltan könnyen meg lehet tanulni a modern támadójáték mozdulatait, és ki lehet alakítani egy erőteljes támadó stílust, melynél az irányítás kerül a fókuszba.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 96 Pörgetés: 79 Irányítás: 82 Szivacs: Medium Vastagság: 1,8 mm
6.990 Ft
Stiga Mendo MP
st_983223
Borítás piros vagy fekete
A Stiga univerzális borítása: gyors, pörgetős és érzékeny. A Stiga Mendo MP High-Tech minőségű borítás forradalmasította a labda érintését és még magasabbra emelte a mércét az energia átadásban. Nincs még egy olyan gumilap, amely olyan tökéletesen szabadítaná fel az energiát, mint a Mendo MP. Érdemes továbbá megtapasztalni vele a gyorsaság és pörgetés utolérhetetlen összhangját.
A Stiga Mendo MP borítás a legletisztultabb formája az érzékelésnek is. A hagyományos borításokhoz képest gyorsabb, de egyúttal az érintés és a labda irányítás is a legmagasabb kívánalmaknak megfelel. A “csörgő” hangzást és a gyors ragasztó hatást is magába foglalja.
A Stiga Mendo MP teljesen új perspektívát nyit használója számára: sokkal dinamikusabb, lágyabb, érzékenyebb, amelynek köszönhetően erőteljes pörgetős hatással bír.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 120 Pörgetés: 123 Irányítás: 110 Szivacs: Hard Vastagság: max Játékstílus: OFF
6.990 Ft
Stiga China Extreme
st_2273_21
Borítás piros vagy fekete
Minden oldalú játékosok számára ajánljuk
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 80 Pörgetés: 100 Irányítás: 85 Vastagság: 1,8 mm
8.300 Ft helyett 7.990 Ft
Stiga Chop & Drive
st_981918
Borítás piros vagy fekete
Különleges szivaccsal szerelt borítás, védő stílusú játékhoz. A Stiga Chop & Drive lehetőséget ad a védő és a mindenoldalú játékosának, hogy az ellenfél nagy erejű ütéseit könnyedén lekezeljék, s bármikor képesek legyenek fonák nyesett ütéseikkel zavarba hozni ellenfelüket. A borítás különleges szivacsa tompítja, elveszi az ellenfél támadó ütéseinek élét és növeli a labda kontakt idejét a gumilapon. A különleges szivacs továbbá hihetetlenül finom érzést is biztosít a játékos számára.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 82 Pörgetés: 125 Irányítás: 143 Szivacs: Very sort Vastagság: 1,1 vagy 1,8 mm
7.990 Ft
Stiga Clippa
st_980815
Rövid-szemcsés borítás piros vagy fekete
Támadó, az asztalhoz közeli játékhoz. A világklasszis szemcsés borítás. A gumilapot kemény szivaccsal kombinálják, ezért a Clippa ideális a gyors, asztalhoz közeli támadó játék esetében.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 107 Pörgetés: 110 Irányítás: 126 Szivacs: Medium Vastagság: 1,5 vagy 2 mm
7.990 Ft
Stiga Destroyer
st_9814OX
Hosszúszemcsés borítás fekete vagy piros
A Destroyer borítást a világ vezető játékosainak segítségével fejlesztette ki. Kivételesen hosszú szemcséket kapott, mely a speciális kialakításnak köszönhetően puhává tette a borítást, hogy maximálisan meglehessen játszani vele mindenkinek a saját technikáját.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 60 Pörgetés: – Irányítás: 135 Szivacs: Vastagság: ox Típus: hosszúszemcsés
7.990 Ft
Stiga Almana Sound
st_985823
Borítás fekete vagy piros
Az Almana Sound legfontosabb jellemzője az NC szivacs, amely lehetőséget ad mindenfajta ragasztó; gyorsragasztó, hagyományos ragasztó, illtetve vizes bázisú ragasztó használatára, amelyet az ITTF a gyorsragasztók jövőbeni lecserélésére kíván hivatalosan is bevezetni. A Stiga az NC szivacsot olyan nagy teljesítményű, a természetes és a szintetikus gumi keverékéből készített gumilappal párosította, amelynek végeredménye a valaha is gyártott leggyorsabb Stiga borítás. A borítás fő jellemzője, a könnyedén elpattanó labda a katapulthatás következtében. Kifejezetten alkalmas a pörgetésekre, a nagy ívű hurokkal végrehajtott támadásokra és ellentámadásokra. Ugyan az Almana Sound gumilapja nem tapadós, de sok tapadós borítással felveszi a versenyt a pörgetés képessége terén. Az Almana Sound szivacsa puhábbbb, mint az Almana szivacsa.
Technikai adatai (Stiga adat): Sebesség: 119 Pörgetés: 123 Irányítás: 102 Szivacs: Very soft Vastagság: max Játékstílus: OFF+
8.500 Ft

Következő oldal

7/1. oldal
Ugrás a  2.  3.  4.  5.  6.  7.  oldalra

A kiválasztott terméket a termünkben átveheted.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Rendeléshez, érdeklődéshez az alábbi űrlapot töltsd ki: